Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Miami

Tomić je od suca tražio da izbace njegova oca s meča

'Australian player Bernard Tomic reacts after beating Swedish player Robin Soderling during the men\'s single at the Wimbledon Tennis Championships at the All England Tennis Club, in southwest London
'GLYN KIRK'
27.03.2012.
u 17:16

Suca je takva situacija pomalo zbunila i nije znao što učiniti. Pokušao je stoga smiriti Tomića

Neobična situacija dogodila su u drugom kolu ATP turnira u Miamiju. Bernard Tomić igrao je protiv Davida Fererra i u jednom trenutku zamolio je suca da izbaci jednog gledatelja sa stadiona. Taj gledatelj, ni manje ni više, bio je njegov otac.

– Možete li izbaciti mog oca, molim vas – rekao je Tomić sucu Cedricu Mourireru.

Suca je takva situacija pomalo zbunila i nije znao što učiniti. Pokušao je smiriti Tomića, ali australski tenisač hrvatskih korijena nije se dao.

– Neugodno mi je zbog njega i živcira me. Možete li mu barem reći da bude tiho?

Mladom tenisaču to nije pomoglo, otac je ostao na stadionu, on je zaradio javnu opomenu i na kraju svega – izgubio meč.

Komentara 1

PE
peugeot
23:47 29.03.2012.

Nas mentalitet ne napusta covjeka, pa makar otisao tako daleko kao sto je Australija. Nije njegov otac sam. Bivsi atleticar, Makaranin Marinko Lucic, unistio je sjajnu tenisku karijeru koja je bila pred kcerkom mu Mirjanom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije