Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštre mjere

Talijanski premijer: Nogomet kod nas treba ukinuti na 2-3 godine!

'Italy\'s Prime Minister Mario Monti talks on the phone during a vote of confidence at the Lower House of Parliament in Rome, in this file photo taken November 18, 2011. With Italy fighting to emerge
'TONY GENTILE'
29.05.2012.
u 21:35

- Posljednjih godina vidjeli smo toliko sramotnih pojava: ucjene, prijetnje... Vrijeme je za \"hlađenje\" - smatra Monti.

Nakon novog skandala oko namještanja utakmica, oglasio se i talijanski premijer Mario Monti.

- Novosti koje ovih dana stižu iz našeg nogometa bude u nama duboku tugu, a čini se kako se scenarij \"hlađenje\" nameće sam po sebi - rekao je Monti i pojasnio svoje stavove:

- Posljednjih godina vidjeli smo toliko sramotnih pojava: ucjene, prijetnje... Vidjeli smo nogometaše Genoe kako kleče pred tko zna kakvom nevidljivom silom. Također, meni je nezamislivo da se javni novac, novac poreznih obveznika koristio i još uvijek se koristi za rješavanje klupskih dugova. Stoga šaljem javnosti jedan prijedlog, koji nije službeni prijedlog moje vlade, već samo moje glasno razmišljanje: Pitam se ne bi li ukidanje nogometa na 2-3 godine pomoglo ovoj igri u Italiji!?

Podsjetimo, u Italiji je izbila nova afera oko namještanja utakmica, Scommessopoli, zbog koje je Domenico Criscito čak izbačen iz reprezentacije, a policija je upala u kamp gdje se Talijani pripremaju za Euro.

Komentara 3

CH
chemica
23:21 29.05.2012.

Naš premijer se o istom problemu ne usudi ni beknuti. Ako talijanskom nogometu treba \"hlađenje\" od 2-3 godine, onda ovom našem treba bar deset. Ministar sporta se zaustio nešto reći protiv Mamića i kompanije pa ga razapeše da kog se vraga gura u nogomet. Da li se nekakav Mamić u Italiji usudi dubokoumno primijetiti da je njihov premijer bio \"oslobođen tjelesnog u školi\"? Takvi tamo šute i mole boga da im karabinjeri što kasnije pokucaju na vrata. Ovdje kod nas još uvijek neometano laju.

BE
belimo
06:51 30.05.2012.

Kod nas treba samo zavrnuti pipu iz koje gradski odnosno državni novac curi u ruke kojekakvih muljatora. Sve ostalo brzo bi došlo u normalu....

Avatar flame
flame
12:15 30.05.2012.

Zašto odmah o nama? Gospodo, ovo je članak o talijanskom nogometu. Gle čuda, i oni su mafijaši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije