Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klagenfurt

Talijanski huligani rasistički vrijeđali Marija Balotellija

balotelli
AFP
18.11.2010.
u 21:05

Zgrožen je bio talijanski izbornik Cesare Prandelli ponašanjem svojih navijača na utakmici s Rumunjskom u Klagenfurtu.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
23:10 18.11.2010.

Meni je u cijeloj priči nejasno zakaj ga nigdje ne vole, nije opravdanje al je i više neg čudno !?

OB
-obrisani-
23:35 18.11.2010.

ldler 3 zato sto se nikada nije pokazao covjekom igrao je za Inter a dolazi na pressic u dresu od Milana zamisli igraca Dinama da dode na pressicu u dresu Hajduka al ovo sto je on ucinio je jos goreore posto su oba tima na jednom stadionu i u istom gradu znaci ako tu nemas postovanja i profesionalnosti onda tesko da je imas i u repkinom dresu a jos je i iskvarcani talijan

DA
Dario--
00:45 19.11.2010.

Vahide javi se,Halilhodžiću da te čujemo.Prigovori malo i Francuzima za odnose prema Afrikancima,Romima i ostalima.Daleko od toga da ja ne osuđujem ovaj i sve huliganizme i rasizme!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije