Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razapeli je na Twitteru

Svi se pitaju odakle joj obraz: Kažu da ga je besramno varala, ali u njegove se novce još uvijek dira

Larsa Pippen
Foto: instagram.com/larsapippen
1/8
21.04.2020.
u 12:30

Na autori dokumentarca su u jednom trenutku ustvrdili kako je Pippen bio zapanjujuće potplaćen, naveli da je za sedam godina vjernosti u Bullsima zaradio samo 18 milijuna dolara, na što je reagirala njegova bivša supruga Larsa Pippen

Dokumentarna serija Posljednji ples koja govori o slavnoj generaciji Chicago Bullsa iz devedesetih, a koja je najvećim dijelom zapravo posvećena Michaelu Jordanu, ponovno je podignula veliku prašinu nakon što je ESPN prikazao drugi nastavak.

Međutim, ovoga puta se u središtu javnosti nije našao najveći košarkaš svih vremena, već njegov fenomenalni suigrač Scottie Pippen. 

Naime, autori dokumentarca su u jednom trenutku ustvrdili kako je Pippen bio zapanjujuće potplaćen, naveli da je za sedam godina vjernosti u Bullsima zaradio samo 18 milijuna dolara, na što je reagirala njegova supruga Larsa Pippen.

Ona je na svom profilu na Twitteru odmah reagirala objavom u kojoj je istaknula da je Pippen tijekom karijere zaradio oko 109 milijuna dolara, te poručila tom informacijom začuđenim gledateljima da ne brinu o stanju njegova računa.

- Hvala vam na brizi, Scottie je dobro prošao - napisala je Larsa, koja je zatim u više od tri tisuće komentara pretrpjela popriličan broj uvreda i niskih udaraca.

Larsa Pippen
1/7

Pojasnimo, Larsa se tijekom njihova braka više puta našla u središtu skandala zbog navodnih preljuba, a osobito je to bio slučaj 2016. godine, kada su američki tabloidi objavili da ima aferu s tamošnjim reperom nadimka Future.

Gospođa Pippen takve je tvrdnje odbacila uz napomenu da se s reperom družila u svojstvu prijateljice, međutim svejedno su je bijesni fanovi optužili da je najobičnija sponzoruša koja se za nekadašnjeg košarkaša udala zbog novca.

Bilo tome tako ili ne, bračni par je 2016. godine doista podnio zahtjev za razvodom, ali se u međuvremenu predomislio i javno naveo da planira obnoviti vezu

Nažalost po čitavu obitelj, a Scottie i Larsa su u međuvremenu dobili četvero djece, to rješenje nije bilo dugoga vijeka, pa je već 2018. godine uslijedio novi zahtjev za razvodom.

Američki mediji su u prosincu naveli da je postupak blizu svršetka, a gospođa Pippen je spomenutom objavom samo potegnula vraga za rep jer se košarkaševim obožavateljima zgadilo što se nakon svega ona još uvijek brine o njegovim financijama.

Bolje je ne navoditi kakvim su je sve pogrdnim imenima u komentarima nazvali dok su se pitali odakle joj obraz, ali Larsa unatoč svemu tvit još uvijek nije obrisala.

Inače, Larsa Pippen je u američkoj javnosti još poznata i kao televizijsko lice budući da je nastupala u showovima posvećenim obitelji Kardashian, ali i Kućanicama iz Miamija.

Komentara 1

Avatar tanđara
tanđara
12:59 21.04.2020.

danas je to normalno i ništa sporno.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije