Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANA OBREGON

Sjećate li se fatalne djevojke Davora Šukera? Danas ima 65 godina i izgleda sjajno!

Ana Obregon
Foto: Privatni album/Gtres/PIXSELL
1/4
17.04.2020.
u 17:17

Na toj društvenoj mreži je posebno aktivna, prati je 200 tisuća ljudi, a često ih počasti fotografijama na kojima se može vidjeti kako Obregon i u umirovljeničkim godinama izgleda fenomenalno

Davor Šuker u dresu Seville i madridskog Real Madrida pokazao je da je pravi golgeter, a bajka u Španjolskoj postala je potpuno kada je osvojio srce glumice i voditeljice Ane Obregon (65). 

Vječiti neženja tada je razmišljao i odlasku pred oltar ako je vjerovati samoj Ani koja je to ispričala u jednoj televizijskoj emisiji. Ipak, ona je to odbila

- Nikad se nisam udavala, ali Šuker me jednom zaprosio - rekla je Ana.

- Bili smo na romantičnoj večeri u restoranu u Madridu kad me u čaši vina dočekao prsten. Nisam ga primijetila, krenula sam popiti vino, a prsten mi se zaglavio u grlu. Pa kako sam to mogla pretpostaviti? Već smo skoro krenuli na hitnu pomoć… S takvim iskustvom, tko bi se normalan htio vjenčati - poručila je Obregon.

Njihovu ljubav opisivali su kao romantičnu i vrlo strastvenu. Nagađalo se da će i ostati zajedno, no veza je pukla nakon tri godine nakon što je Šuker počeo igrati u Engleskoj. 

Ipak, ostali su u dobrim odnosima, a Obregon je preko Instagrama čestitala Šukeru i jedan od rođendana.

Na toj društvenoj mreži je posebno aktivna, prati je 200 tisuća ljudi, a često ih počasti fotografijama na kojima se može vidjeti kako Obregon i u umirovljeničkim godinama izgleda fenomenalno. 

Koliko dobro izgleda dovoljno govori podatak da se i sa 62 godine fotografirala za španjolsko izdanje Playboya, a prije desetak godina bila je u vezi i s dvadeset godina mlađim, talijanskim modelom, Costantinom Vitaglianom.

Na toj društvenoj mreži je posebno aktivna, prati je 200 tisuća ljudi, a često ih počasti fotografijama na kojima se može vidjeti kako Obregon i u umirovljeničkim godinama izgleda fenomenalno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He believed he could , so he did. @alessandrolequiojr #felicidad 👏💪❤️

Objavu dijeli Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial)

Ključne riječi

Komentara 7

LE
lector2corrector
18:23 17.04.2020.

pitam se "što to ima u ljudima tužno da ulaze u tuđe živote" i koja je poruka (smisao) ovog članka? crveni, molim

DU
Deleted user
20:16 17.04.2020.

Super baka!

PL
Playmaker
18:48 17.04.2020.

Nek se naš Šuki naučio !!!😎😎😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije