Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sunce piči mi roštiljamo, na najveće tečajeve nedjeljom igramo

Brighton and Hove Albion v Manchester United - Premier League - AMEX Stadium
Gareth Fuller/PRESS ASSOCIATION
22.05.2022.
u 13:22

Prije bi igre na pobjede Manchester Uniteda, Barcelone i Milana bile ziceri svih zicera, danas to nisu, ali nam zato mogu donijeti sjajnu zaradu koja će vam dodatno uljepšati ovaj prekrasni dan

Sunčanu nedjelju, nadamo se i roštiljadu, začinila je Germania sa svojim najvećim tečajevima u državi.

Probudili smo se na prekrasnu, sunčanu nedjelju. Miris dugog toplog ljeta je pred nama, neki su već prvo kupanje godine odradili, drugi tek budu, a većina vas danas, nadamo se, uživa u prirodi, društvu, možda i uz nekakav roštilj. Cijelu ovu idilu dodatno upotpunjuje Germania sa svojim najvećim tečajevima na pobjede tri ne samo nogometna velikana. Prije bi igre na pobjede Manchester Uniteda, Barcelone i Milana bile ziceri svih zicera, danas to nisu, ali nam zato mogu donijeti sjajnu zaradu koja će vam dodatno uljepšati ovaj prekrasni dan, a možda vam omogućiti i putovanje u Katar. Iako Germanijin avion polijeće za gotovo pola godine, to vrijeme će, kada promislite, proletjeti u trenu.

Stoga, ne propustite ovu priliku, odigrajte najveće tečajeve u državi i, ako bude sreće, poletite u Katar krajem godine. Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

CRYSTAL PALACE - MANCHESTER UNITED (17.00), DVOJKA 2.55

Crystal Palace će prvenstvo završiti na sredini prvenstvene ljestvice. Najviše može biti 11., a najmanje 14. tako da u današnju utakmicu ulazi bez imperativa. S druge strane Manchester Unitedu pitanje plasmana u Europsku ligu. Trenutno ima dva boda prednosti od West Hama i nakon teškog 0:4 poraza od Brightona u prošlom kolu danas mora pobijediti kako bi izborio plasman u drugo najjače europsko natjecanje. Ovo je ujedno i posljednja Rangnickova utakmica na klupi Uniteda stoga očekujemo motivirani United i pobjedu Crvenih vragova za kraj još jedne razočaravajuće sezone.

BARCELONA - VILLARREAL (22.00), JEDINICA 2.25

Kraj sezone za dvije momčadi koje su kroz cijelu sezonu igrale promjenjivo. Barcelona je, unatoč odlasku Lea Messija i velikim turbulencijama završila na drugom mjestu prvenstvene ljestvice, a Villarreal je dogurao do polufinala Lige prvaka i tamo se dostojno oprostio od sezone. No, Žutoj podmornici visi plasman u Europu u idućoj sezoni. Athletic Bilbaoo zaostaje samo jedan bod i danas igraju iznimno bitnu utakmicu. Međutim, Barcelona tradicijski i karakterno nije klub koji će pustiti utakmicu. Blau Grana igra na domaćem terenu i želi se oprostiti od svojih navijača pobjedom i uvjerljivom igrom.

SASSUOLO - MILAN (18.00), DVOJKA 1.55

Dan d za Milan koji može donijeti naslov u crveno-crni dio Milana nakon 11 godina suše. Prošle sezone to je uspjelo Interu, a gradski rival i sada im je najveći konkurent za titulu. Milanu je na gostovanju kod Sassuola dovoljan i bod, međutim, poznato je da se na bod ne može, a još manje smije igrati. Milan danas mora ići na pobjedu i tako okruniti sezonu pred koju im je malo tko davao šanse za titulu. Milan je trijumfirao na zadnjih pet gostovanja u Sassuolu, danas se očekuje i šesto slavlje.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germaniji.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania u svakom trenutku držati najvećima.
*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije