Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRČKA

Strava! Palicama napali državljane BiH: Mislili su da smo fašisti, gledali tetovaže

Navijači BiH
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
16.10.2019.
u 11:51

Grci su nas postrojili i onda su krenuli s ispitivanjem: Jeste li iz Bosne? Jeste li fašisti? Na naš niječan odgovor na drugo pitanje počeli su nam skidati majice i pregledavati imamo li tetovaže

Manju grupu navijača nogometne reprezentacije BiH napali su grčki huligani sat nakon završetka sinoćnje utakmice u Ateni.

Prema prvim informacijama, napad se dogodio ispred jednog hotela u kojem su navijači gostujuće reprezentacije odmarali prije utakmice, a napali su ih simpatizeri AEK-a koji su u tom trenutku bili "naoružani do zuba", javlja portal klix.ba.

- Grci su nas postrojili i onda su krenuli s ispitivanjem: Jeste li iz Bosne? Jeste li fašisti? Na naš niječan odgovor na drugo pitanje počeli su nam skidati majice i pregledavati imamo li tetovaže. Pri tome su cijelo vrijeme vikali i strugali palicama po podu kako bi nas što više zastrašili - javlja portal sportsport.ba koji prenosi zjavu navijača koji se našao na licu mjesta. 

- Jednog od nas par odabrali su i on je dobio udarac u glavu. To je sve trajalo svega par minuta, ali nama je bilo kao nekoliko sati. Nakon toga ipak je slijedilo olakšanje. Tada je iz mase izašao stariji lik, star između četrdeset i pedeset godina, i rekao da će sada sve biti u redu i da će nas pustiti. Tako je i bilo, a grčki huligani su se s trofejima u vidu par šalova bh. navijača brzo udaljili s hotelske terase - otkrio je navijač.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
12:25 16.10.2019.

A oni su odgovorili nismo mi fasisti ,fasist nam je bio i dedo i amidza i daidza u handzar diviziji, mi smo islamisti antifasisti erdoganova mlada bosnjacka raja za gradansku islamisticku bosnjacku republiku .. hhaaah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije