Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Progoni ga loš osjećaj

Što se zbiva s reprezentacijom? Lovren silno zabrinuo sljedećim rečenicama

Luka Modrić i Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
04.09.2019.
u 10:06

– Imam neki osjećaj koji nije dobar. Žao mi je što u reprezentaciji više nismo takvi kakvi smo bili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji – kazao je Lovren

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju čekaju dva izuzetno teška ogleda. U petak gostujemo u Slovačkoj, a samo tri dana kasnije u Azerbajdžanu. Eventualno posrtanje ne bi najavilo katastrofu, ali bi nas stavilo u vrlo neugodnu situaciju budući da nakon tri utakmice čučimo na trećem mjesto u skupini.

Podsjetimo, iz tri dosadašnja susreta imamo šest bodova, koliko i Slovačka, dok čelno mjesto drži Mađarska s tri boda više, ali i uz utakmicu više. 

Nažalost, u ta dva važna okršaja morat ćemo bez Ivana Rakitića i Matea Kovačića. Veznjak Barcelone otkazao je zbog neriješenog statusa u klubu, dok je Kovačića od akcije udaljila ozljeda:

Dejan Lovren čitavu je situaciju za Sportske novosti prokomentirao ovako:

– Imam neki osjećaj koji nije dobar. Žao mi je što u reprezentaciji nismo više takvi kakvi smo bili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji! Kao, eto, ono što smo napravili u Rusiji, to je to, nema dalje. Nije mi to drago – započeo je osvrt Lovren.

– Jasno mi je da se otkazuje zbog ozljeda, i ja sam bio u takvim situacijama. Ostale situacije mogu prihvatiti, ali samo donekle. 

Kada sam imao problema, zna to dobro Luka Modrić, bilo je to 2016., došao sam na okupljanje reprezentacije, stao sam pred sve i kazao, oprostite. Nisam u glavi bio tu, nisam bio spreman, nisam ni zaslužio biti s vama.

– Znate i sami da su mi se događale neke stvari u privatnom životu, ali došao sam, digao sam se pred svima – kazao je Lovren i izrazio zabrinutost:

– Ne želim da se sve ono što smo napravili u Rusiji brzo zaboravi zbog bilo kojeg pojedinca. Jer znate, u takvim se situacijama odmah počne stvarati negativna atmosfera. Ne želim to! Toliko smo se junački borili, toliko izborili u Rusiji... 

... pobijedili smo negativnu atmosferu koja se stvorila oko reprezentacije. Ne želim da se ona opet vraća, nismo to zaslužili. Nije fer! – naglasio je branič Liverpoola.

 

 

Komentara 21

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
10:16 04.09.2019.

95% stanovnika Hrvatske je uvijek i biti ce uz Reprezentaciju Hrvatske. Onih 5% koji rovare neka ne zabrinjavaju nikoga. Cemu stalno novinarsko guranje price o losoj atmosferi? Ocigledno peta kolona nikad ne spava. Igrajte za Hrvatsku i sve ce biti ok.

Avatar comparator
comparator
10:41 04.09.2019.

Nemaš brige Lovrene vaš uspjeh se nikada neće zaboraviti ! Za deset godina ćemo još više cijeniti taj uspjeh kao nešto vrhunsko što može napraviti samo ekipa Hrvata i što baš nigdje u svijetu nije moguće jer takvu ekipu nisusu u stanju okupiti i platiti ju bilo kakvim novcem kao što se to danas radi ,a vi ste to napravili sa srcem.

Avatar mdoresic
mdoresic
11:00 04.09.2019.

Lovren je ljudina i pravi domoljub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije