Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Horor u zatvoru

Splitski huligan završio kod psihijatra nakon krvavog pohoda ubojice iz Srbije

Partizan - Crvena zvezda
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
19.01.2018.
u 14:25

Nikolić je krajem prosinca u zatvorskoj ćeliji staklom napao svoje cimere, jednog je izbo nanijevši mu teške tjelesne ozljede, dok je sebi potom prerezao vrat.

Jedan od šestorice huligana iz Splita koji su sudjelovali u neredima na derbiju u Beogradu doživio je veliki šok u zatvoru, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, stavili su ga u ćeliju sa zločincem čije je monstruozno ubojstvo šokiralo Srbiju. Riječ je o Marku Nikoliću, 43-godišnjaku koji je u srpnju prošle godine ugušio vlastitog sina, a zatim  s 50-ak uboda nožem presudio svojoj supruzi s kojom se razvodio.

Nikolić je krajem prosinca u zatvorskoj ćeliji staklom napao svoje cimere, jednog je izbo nanijevši mu teške tjelesne ozljede, dok je sebi potom prerezao vrat. Brutalni ubojica preminuo je dan poslije, dok je Splićanin koji je s Nikolićem ćeliju dijelio od sredine prosinca doživio šok zbog kojeg sada redovito odlazi psihijatru.

Partizan - Crvena zvezda
1/8

Splićanin se i ranije žalio svojem odvjetniku zbog toga što ćeliju dijeli s Nikolićem. Kazao je da mu je stalno u glavi to da je ovaj ubio vlastita sina, zbog čega nije imao mira pa noćima nije spavao.

Damir Tovarović (38), Jakov Podrug (24), Hrvoje Baković (32), Ante Firić (27), Stjepan Mihovilović (31) i Ivan Mišković (19) i dalje se nalaze u beogradskom zatvoru i čekaju epilog cijele priče. Stavljeni su u razdvojene ćelije kako se ne bi mogli dogovarati oko iskaza.

Komentara 33

DU
Deleted user
14:42 19.01.2018.

Huligan i siledžija u Hrvatskoj, huligan i siledžija bilo gdje. Zar pokazivati empatiju?Neka se srami.

Avatar bluffer
bluffer
14:36 19.01.2018.

jedan put mula,uvijek mula,samo ih derite

Avatar argus100
argus100
14:44 19.01.2018.

Sve nešto razmišljam, trebalo bi organizirati neki humanitarni koncert kako bi se na maknuti novci za psihoterapije ove ekipe kad ih puste, garant će biti dočekani kao junaci pa,,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije