Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beograd

Splitski huligani se nagodili? Šest mjeseci zatvora, a onda će biti deportirani iz Srbije

Partizan - Crvena zvezda
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
17.01.2018.
u 13:29

Razgovori s huliganima trajali su dva dana, a nagodbu bi trebali potpisati 23. siječnja

Šestorica splitskih huligana koji su prošli mjesec sudjelovali u navijačkim neredima na derbiju srpske lige Partizan – Crvena zvezda dogovorili su se s tužiteljstvom u Beogradu.

Priznali su nasilničko ponašanje na tribinama Partizanova stadiona u zamjenu za zatvorsku kaznu od šest mjeseci, piše Politika. Nagode li se, Splićani će nakon odsluženja zatvorske kazne biti deportirani uz zabranu ulaska u Srbiju na tri godine. 

Partizan - Crvena zvezda
1/12

Razgovori s huliganima trajali su dva dana, a nagodbu bi trebali potpisati 23. siječnja. Nakon toga će se zakazati ročište na kojem bi sud trebao prihvatiti ili odbiti nagodbu.

Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović, Hrvoje Baković, Jakov Podrug, Ante Firić i Damir Tovarović nalaze se u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu. Nedavno im je pritvor produljen za još trideset dana.

Inače, u Srbiji je za izazivanje nereda na javnom mjestu i nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi najveća moguća zatvorska kazna 12 godina.

Komentara 9

ES
Esseker
14:11 17.01.2018.

Nisu Srbi ludi da ih besplatno hrane sada će na novi posao u Rusiju da prekinu utakmicu naše reprezentacije

DA
darkofu
13:45 17.01.2018.

a bar nešto,kod nas bi možda bili tjedan dana u zatvoru

PR
prtlje
13:51 17.01.2018.

... sto?? imaju neku alergiu po kozi???😊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije