Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE

Službeno: Kovač doveo Hrvata, Ivan Perišić potpisao za Bayern!

Perišić
Foto: Twitter
1/2
13.08.2019.
u 11:03

Stigao je na jednogodišnju posudbu, a Bavarci nakon toga mogu otkupiti njegov ugovor

Ivan Perišić novi je igrač Bayerna, potvrdio je bavarski klub. Stigao je na jednogodišnju posudbu, a Bayern nakon toga može otkupiti njegov ugovor. Inter će dobiti pet milijuna eura odštete za posudbu te 25 milijuna za godinu dana.

– Sretan sam što sam opet u Njemačkoj. Bayern je jedan od najvećih klubova u Europi. Napast ćemo ne samo Bundesligu i Kup nego i Ligu prvaka – rekao je Perišić.

Za sve tri strane ovo se čini kao odličan posao, Inter neće u svlačionici imati nezadovoljnog igrača, Perišić ima novi veliki klub, a Bayern je riješio problem krilnog igrača i to za mnogo manji iznos od onog koji je trebao izdvojiti za Sanea. I razumno je što je Perišić odlučio otići u Bayern, tamo će mu trener biti Niko Kovač, s kojim je dvije godine radio u reprezentaciji dok je Niko bio izbornik, tamo je i pomoćnik Robert Kovač.

K tome, Perišić zna njemački, poznat mu je i taj mentalitet, zna ligu jer naigrao se u Njemačkoj, četiri godine bio je u Bundesligi igrajući za dortmundsku Borussiju i Wolfsburg. U Dortmundu je odigrao 64, a u Wolfsburgu 88 utakmica. 

– Ivan će nam pomoći jer dugo godina igra na vrhunskoj razini. On je tehnički odličan i snažan nogometaš. Siguran sam da će se brzo uklopiti jer poznaje Bundesligu i našeg trenera Kovača – rekao je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
11:28 13.08.2019.

Kad je vijest o izbacivanju Perisića i Kovača? Ovaj tjedan ili tek drugi tjedan?

NO
nog0metas
11:28 13.08.2019.

Rumennige i Hoeness...dva trda Nijemca..veliki lopovi.. Ali: Sretno Perišiću! Dokazat ćeš im s lakoćom da si neprikosnoveni car na krilu!!! Oni to ne budu htjeli priznati, ali tvoji rezultati će ih razmontirati 👍👍

Avatar patkovic
patkovic
12:04 13.08.2019.

jese koki pokvarila peta brzina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije