Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenski heroj

Slovence je odveo na SP, igrao u HNL-u, nastupao s Prosinečkim, a danas je automehaničar!

Mladen Rudonja
Foto: Screenshot
1/2
18.02.2015.
u 15:13

Rudonja je u karijeri igrao za brojne klubove, u HNL-u je nastupao za Zagreb i Marsoniju, a zanimljivo je da je igrao i s Robertom Prosinečkim u Portsmouthu.

Slovenskim ljubiteljima nogometa 14. studeni 2001. godine zauvijek će ostati u sjećanju. Tog dana igrali su protiv Rumunjske u dodatnim kvalifikacijama za SP i remijem (1:1) prvi put u povijesti izborili nastup na Mundijalu. Tu nevjerojatnu sreću priuštio im je Mladen Rudonja, igrač koji je postigao pogodak, a zanimljivo je da mu je to bio jedini gol za reprezentaciju.

Tada je bio slovenski heroj, ali nakon karijere nije uspio ostati u nogometu, iako je pokušavao. Danas zarađuje na sasvim drukčiji način. Naime, dobio je ugovor na tri mjeseca u komunalnom poduzeću Komunala Koper, gdje će održavati vozni park od 80 vozila za plaću od 862,38 eura.

Rudonja je u karijeri igrao za brojne klubove, u HNL-u je nastupao za Zagreb i Marsoniju, a zanimljivo je da je igrao i s Robertom Prosinečkim u Portsmouthu.

>>Bio je najveći talent svijeta, zvali su ga "novi Pele", a nećete vjerovati gdje je danas!

Komentara 1

SP
splitskodite1976
19:40 18.02.2015.

Ča je život nego fantazija....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije