Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČENO JE

Slavni nogometaš ipak ostaje na slobodi: Do konačne presude za silovanje ima samo jedan uvjet

Dani Alves At The Court - Barcelona
David Oller
10.04.2024.
u 19:00

Na odluku da se brani sa slobode žalili su se tužiteljstvo i odvjetnički tim građanske stranke, ali je njihova žalba odbijena i Brazilac ostaje na slobodi

Dani Alves, donedavno aktivni 40-godišnji brazilski nogometaš, ostaje na slobodi nakon što je sud u Barceloni, tijekom srijede, odbio žalbu na njegovo privremeno puštanje iz zatvora uz plaćenu jamčevinu, javlja francuska agencija AFP.

U veljači ove godine sud u Barceloni je osudio trofejnog nogometaša na četiri i pol godina zatvorske kazne zbog silovanja žene u jednom noćnom klubu, u noći s 30. na 31. prosinca 2023. godine. Alves je pušten na slobodu 25. ožujka nakon što je uplaćena jamčevina u iznosu od milijuna eura.

Na takvu odluku su se žalili tužiteljstvo i odvjetnički tim građanske stranke predvođen Esterom Garcijom, ali je njihova žalba odbijena i Brazilac ostaje na slobodi.

Nakon uplaćene jamčevine sud je Alvesa pustio na slobodu, ali mu i pritom oduzeo obje putovnice koje posjeduje, brazilsku i španjolsku. Nekadašnja nogometna zvijezda Barcelone ne smije napuštati Španjolsku te se sudu mora javljati svakog petka.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije