Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZ OSOBNI REKORD

Sin bivšeg hrvatskog ministra ostvario veliki uspjeh i osvojio broncu

Nikola Miljenić
Instagram
31.01.2023.
u 14:25

Uz broncu u natjecanju dupinaša, Miljenić je nastupio u još dva finala: na 50 m leđno bio je četvrti, a na 50 m slobodno peti, čime je još jednom potvrdio svoju univerzalnost

Na mitingu u Luksemburgu naš plivač Nikola Miljenić (24) osvojio je brončanu medalju na 50 metara dupinovim načinom i to s njegovim novim osobnim rekordom - 23.94. Tim je postignućem Nikola, sin bivšeg ministra a danas predstojnika Ureda predsjednika RH Orsata Miljenića, ujedno ostvario B normu za Svjetsko prvenstvo koje će se u srpnju održati u japanskom gradu Fukuoki.

Uz broncu u natjecanju dupinaša, Miljenić je nastupio u još dva finala: na 50 m leđno bio je četvrti, a na 50 m slobodno peti, čime je još jednom potvrdio svoju univerzalnost.

- Iznimno sam zadovoljan postignutim. Nisam očekivao najbolje vrijeme jer je to prvo natjecanje sezone. A nisam bio ni maksimalno spreman jer sam početkom godine imao virozu. Nakon ovog mitinga imamo mjesec dana treninga i priprema na Tajlandu - kaže Nikola.

Na sljedećim mitinzima, dvama u Francuskoj i jednome u Hrvatskoj, Miljenić će, kao i ostali naši plivači, loviti A normu za SP, ali i za Olimpijske igre u Parizu sljedeće godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije