Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP SESAR

Sesar: Možemo još mnogo napredovati

06.11.2008.
u 14:59

Kada je uoči nove sezone momčad HKK Zrinjskog krenula u izgradnju nove momčadi i nove strukture, malo se tko nadao rezultatima koje trenutačno postižu mostarski košarkaši. Omjer od pet pobjeda iz pet utakmica lansirao je Zrinjski na 1. mjesto Lige 13.

Za sada nam dobro ide. Međutim, uz svo dužno poštovanje prema momčadima s kojima smo do sada igrali, mi još uvijek nismo u nekom posebnom ritmu. Još uvijek se uigravamo i još uvijek imamo mnogo prostora da popravimo našu igru, kazao nam je Josip Sesar.

Zrinjski je tijekom priprema gubio je utakmice u posljednjim trenucima susreta. Sada je momčad Rudolfa Juge nekoliko pobjeda izborila upravo u posljednjoj dionici susreta.

- Takav napredak je po meni normalan. Na pripremama nismo bili u kondiciji i na potrebnoj razini uigranost. Sada je to mnogo drugačije. Imamo iskusnu momčad koja na rutinu može riješiti neke situacije u igri - dodao je Sesar.

Plemići na svom parketu u školskoj dvorani na Bijelom brijegu treniraju četiri puta tjedno. Idućeg vikenda Zrinjski je slobodan u prvenstvu, a prvu iduću utakmicu igrat će s Borcem. Vjerojetno će po imenu nešto jači protivnik privući više zainteresiranih gledatelja.

- Bio bi uistinu sretan kada bi na, uvjetno rečeno, “malim” utakmicama dvorana bila ispunjena isto kao i protiv “velikih” protivnika. Značilo bi to da tada publika dolazi na utakmice radi Zrinjskog, razmišlja Sesar. Prije nego je došao u bh prvenstvo najviše je loših priča čuo o sucima i suđenju.

Kada sam tek dolazio u bh košarku o suđenju i sucima sam čuo mnogo negativnih stvari. Međutim, do sada nisam mišljenja kako su oni slaba točka bh košarke. Nravno to je moje osobno mišljenje. Svi smo ljudi i svi griješimo, ali ni u jednoj dosadašnjoj utakmici nisam osjetio kako nas netko namjerno želi oštetiti - rekao je na koncu Sesar.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije