Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulaznice za derbi

Rijeka može što Hajduk nije mogao

Armada
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
06.12.2014.
u 08:15

Za južnu tribinu (Armada) cijena je 30, koliko i za sjevernu tribinu, istočna je 50, a zapadna 70 kuna.

Na današnjem derbiju u Maksimiru očekuje se velika podrška Rijeci, očekuje se prilično brojan dolazak Armade. I ne očekuju se problemi kakav je napravila Torcida, a podržao Hajduk neigranjem utakmice. Naime, Rijeka je preuzela distribuciju ulaznica za svoje navijače i ulaznice su personalizirane.

A oni i nemaju značajniji broj izgrednika koji bi se našli na listama policije. Uostalom, nije ih imao ni Hajduk, tek je 92 osobe policija uvrstila na popis onih kojima je zabranjeno prodati ulaznicu pa su zbog takvih bojkotirali derbi.

Za južnu tribinu (Armada) cijena je 30, koliko i za sjevernu tribinu, istočna je 50, a zapadna 70 kuna.

>>Torcida me razočarala... Čime sam zaslužio da mi prekriže glavu na transparentu?

>>'Bude li potrebe, uklizat ću prijatelju Kramariću, nema milosti u subotu'

Komentara 21

CE
cenzura
08:51 06.12.2014.

Svima je već jasno da je Hajduk taoc nesposobne (preplaćene) uprave i stotinjak huligana koje takođe financira ta i takva uprava kako bi poticala nered opravdavajući svoju nesposobnost.

TF
tony.franzz
11:07 06.12.2014.

Zabraniti navijacka gostovanja, bar privremeno. Zabraniti Ultrase i kaznjavati klubove koji davaju potporu huliganima. Sve ovo vodi ka smrtnim slucajevima kao nedavno u Spanjolskoj. Najzalosnije od svega je to sto se i aktualna politika i mediji stavili na stranu ekstrema,govora mrznje i zatvaraju oci pred istim. Vidi se borba protiv iste grupe ljudi. Samo da se ne dogodi najgore!

LA
laki13
10:14 06.12.2014.

Dinamo, Rijeka, Lokomotiva i Osijek su 4 kluba bratska !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije