Naslovnica Sport

Prvo "zlato" s OI: Antonija Mišura proglašena najljepšom

Nije ovo prvi put da je Antonija na nekom natjecanju proglašena misicom, bila je najljepša igračica Mediteranskih igara 2009.
22. srpnja 2012. u 13:19 31 komentara 48 prikaza
antonija mišura (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/11

Do početka Olimpijskih igara ostalo je još nekoliko dana, ali hrvatska ekspedicija već ima jedno "zlato" u džepu. Američki portal Bleacherreport proglasio je našu košarkašicu Antoniju Mišura najljepšom sportašicom Igara!

"Olimpijske igre su odlična prilika da vidimo neke od sportaša koje inače ne bismo mogli vidjeti. U prvom redu, košarkašicu Antoniju Mišura. Hvala vam, Olimpijske igre! Misterij zvan Mišura se polako rasvjetljava...", stoji u popratnom komentaru izbora najljepše sportašice koja će se natjecati u Londonu.

Amerikanci su o našoj sportašici uspjeli iskopati neke osnovne podatke, ali pozivaju sve koji znaju više o njoj da se uključe. I jedva čekaju vidjeti Antoniju kako dribla na parketu u Londonu...

Nije ovo prvi put da je Antonija na nekom natjecanju proglašena misicom, bila je najljepša igračica Mediteranskih igara 2009., no ovo je priznanje ipak koji rang veće. U konkurenciji su bile sportašice iz cijelog svijeta, među kojima zaista ima ljepotica poput srbijanske tenisačice Ane Ivanović, njene njemačke kolegice Julije Görges, talijanske odbojkašice s pijeska Marte Menegatti...

Inače, na portalu Večernjeg lista možete pratiti ekskluzivni blog najljepše sportašice Olimpijskih igara.

Goran Jančo je za svog partnera odabrao Croatia osiguranje
Recept za uspjeh
Vlasnik najmodernije farme svinja: Godišnje uzgojim 6000 svinja. Poduzeo sam sve da ih zaštitim

A1 izdvaja za Vas

  • DrGonzo:

    Zasto Vecernji NIKAD ne stavlja link na izvor vijesti? Mozda zato sto je u 90% slucajeva "vijest" izvucena iz konteksta? Stavljajte j***** linkove!

  • sotokuco:

    O ukusima se ne raspravlja, ono što je meni lijepo drugom nije.To su varijacije na temu. Gdje je općenito, "metar za ljepotu"?

  • karambita:

    Ova cura nije za one slabog srca..mogli bi odapeti