Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA

Prkačin: Žao mi je što sam bio sudionik incidenta

Nikša Prkačin
Renato Branđolica
30.05.2012.
u 13:11

– Zamolio bih da se do svršetka finalne serije ta priča ostavi po strani, a ja ću se o svemu očitovati kad završi sezona – poručio je Prkačin

Sportski direktor Cibone Nikša Prkačin očitovao se o incidentu u kojem je sudjelovao u utorak navečer. Nakon utakmice finalne serije Prvenstva Hrvatske između Cedevite i Cibone, ispred Doma sportova nokautirao je bivšeg košarkaša Sinišu Kelečevića ispred svjedoka i napustio mjesto događaja.

''Žao mi je što sam bio sudionik incidenta koji je bacio sjenu na perfektnu utakmicu naše momčadi koja grabi prema naslovu. Zamolio bih da se do svršetka finalne serije ta priča ostavi po strani, a ja ću se o svemu očitovati kad završi sezona. Ispričavam se našim navijačima ako im je zbog mog čina umanjena radost velike pobjede'', poručio je Prkačin u službenom priopćenju medijima.

Sukob s Kelečevićem nastavak je priče koja je počela prošlog ljeta. Kelečević je menadžer Goranu Vrbancu, bivšem cibosu s kojim se nisu uspjeli nagoditi i koji im je tada blokirao račun. Na utakmici četvrtfinala kupa u prosincu između Zadra, u kojem Vrbanc danas igra, te Cibone, Prkačina su suci udaljili iz Višnjika, a dok je napuštao dvoranu, Kelečević ga je navodno provocirao i gađao kutijom od kokica pa je priča sada dobila nastavak i u Zagrebu.

No na potpuno krivi način i u krivo vrijeme kada cibosi vode u finalu protiv Cedevite sa 2-0.

Komentara 7

LT
lini tovar
14:16 30.05.2012.

ajde, pa nije valjda da se brines kako ce van opet blokirat racun ? pa sta i ako naprave to ? ionako vi vec znate kako dalje onda, dode bandic, eventualno mamic daju desetak miljuna, odblokira se racun, dovedu pojacanja i to je to, do sljedece blokade, a onda opet sve iznova...pa vidili smo to i ove sezone

PE
pelinkovac
14:33 30.05.2012.

Nek ga je otreso Prka jel je srbin Kelecevic zasluzio to vec godinama.Baca kokice u Zadru na Prku,pljuje po njemu pred zadranima u dvorani,a ovaj sam i srcem hercegovca krece da mu kosti polomi i u Visnjiku a ovaj kao pizda se povlaci,dosao je u Zagreb i dobio aperkat,steta sto ga nije jos zapuco nogom u glavu.Pozdrav Prkacinu od navijaca Cibone iz Slavonskog Broda!!

PR
PrisojeTG
13:58 30.05.2012.

Ma ljudi damo sam ga malo BRCNUO...da sam ga ja udarija ma di bi on bio...ma dajete za Boga miloga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije