Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u australiji

Prije 42 godine Ćiro debitirao u Dinamu: Dočekala ga anarhija, a u Sydneyu primio Rade Šerbedžija

storyeditor/2023-01-22/Zajec_Ciro.jpg
Arhiva VL
23.01.2023.
u 08:27

Utakmica je odigrana po kiši i sparnom vremenu pred 15 tisuća gledatelja. Dinamo je poveo tako što je Zajec u slalomu prošao trojicu igrača, potom zaobišao i četvrtog pa slijeva vješto lobao vratara. Preokret je s dva pogotka potpisao John Kosmina. Izjednačujući je gol postigao iz slobodnog udarca, a pobjedonosni tako što je izbjegao zaleđe. Dvostruki strijelac Kosmina poljskog je podrijetla i prije je igrao za Arsenal.

Komentara 1

BE
Berlioz
23:04 23.01.2023.

Po kojim kriterijima je Ćiro najveći trener Dinama? Sigurno ne po europskim rezultatima, sigurno ne po broju naslova prvaka ili drugim trofejima, nije ni po broju osvojenih bodova, pa po čemu je onda najveći?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?