Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss Universe

Prekrasna sportašica oduzima dah, pogledajte zašto je proglašena najljepšom

Cindy Marina
Foto: Instagram/Cindy Marina
1/4
20.06.2019.
u 08:53

Jedna je od najzaslužnijih za brončanu medalju Albanije u Srebrnoj ligi prošle godine. Igra na mjestu primača

Cindy Marina (20), odbojkaška reprezentativka Albanije okušala se u izboru ljepote. I uspjela je ponijeti titulu Miss Universe Albanije.

Izbor je održan u Tirani, a 21-godišnja Cindy igra odbojku u SAD-u. Jedna je od najzaslužnijih za brončanu medalju Albanije u Srebrnoj ligi prošle godine. Igra na mjestu primača.

Inače, rođena je u Chicagu. A izuzetno je popularna upravo u Albaniji gdje su njezine fotografije često vidljive u modnim i sportskim tjednicima. Igra za sveučilište Sjeverna Kalifornija, u dvorani Galen centar u Los Angelesu, kapaciteta 10.000 gledatelja.

Roditelji su se također bavili sportom, tata Ardian igrao je nogomet, a mama Kristina odbojku. Ime je dobila po top modelu Cindy Craford.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Covered in gold ✨ #endritmertiri #missuniversealbania2019 #gold #happy

A post shared by Cindy Marina (@cindymarinaa) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had a great day at @kantinaduka with @missuniversealbania ! 💕 #missuniversealbania2019

A post shared by Cindy Marina (@cindymarinaa) on

Ključne riječi

Komentara 3

BO
Bojnik
11:24 20.06.2019.

Jedna od najboljih primačica svijeta.....

PR
predator57
11:03 20.06.2019.

I na njoj će se uskoro netko dosađivati.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:11 20.06.2019.

Albanke su pokorile glazbeni svijet. Niti jedan narod kontinentalne Europe nema danas toliko lijepih pjevačica u vrhu svjetske muzičke produkcije. Elvana Gjata, Ava Max, Era Istrefi, Bebe Rexha, Dua Lipa, Rita Ora kao i talijanska Ana Oxa i Silva Gunbardhihi koja je sa "Te Ka Lali Shpirt" i pokrenula cijeli val pjevačica koje su porijeklom Albanke a čije se pjesme slušaju u mnogim zemljama. Sada idu i u sportski svijet? Koje je to čudo, taj mali i podcijenjeni narod s toliko svjetski poznatih talenata i to samo u ženskoj konkurenciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije