Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DFB POKAL

Pranjić i Olić na Biliškova i Hrgovića

Danijel Pranjić
VL
01.11.2009.
u 20:48

Određeni su parovi četvrtfinala Njemačkoga nogometnog kupa tijekom emisije Sportschau na nacionalnoj TV-postaji ARD. Najneizvjesniji je dvoboj dvaju Bundesligaša, Werdera i Hoffenheima.

Aktualni branitelji naslova, nogometaši Thomasa Schaafa, dočekat će momčad za koju igra Josip Šimunić na svom Weserstadionu u terminu devetoga ili desetog veljače.

Paralelno će Bayern (Olić, Pranjić) na Allianz Areni dočekati drugoligaša Greuther Fürth (Biliškov, Hrgović), Schalke (Rakitić) će na gostovanje kod trećeligaša Osnabrücka, dok će Köln Zvonimira Solde polufinale tražiti gostujući kod drugoligaša Augsburga.

Termin polufinala je 23. i 24. ožujka, dok će se finale odigrati na Olimpijskom stadionu u Berlinu 15. svibnja sljedeće godine.

DFB Pokal, parovi četvrtfinala, jedna utakmica:

Werder – Hoffenheim
Bayern – Greuther Fürth
Osnabrück – Schalke
Augsburg - Köln

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije