Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Poljud je zatvoren, ali svi navijači bijelih moći će gledati utakmicu protiv Osijeka

Split: Utakmica HNK Hajduk - NK Inter Zaprešić uz prazne tribine i nekolicinu u loži
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
10.04.2024.
u 16:00

Karoglanov dosadašnji pomoćnik Jure Ivanković privremeno će preuzeti vodstvo nad momčadi i nastojati složiti sistem koji će u utakmici protiv Osijeka, ali i onima koje slijede omogućiti igračima Hajduka da sačuvaju obraz i hrabro okončaju sezonu

Hajduk i Osijek se ove nedjelje u 16.30 sastaju u utakmici 30. kola Hrvatske nogometne lige. Zbog suspenzije stadiona Poljud na dvije utakmice inače pune tribine će ovoga puta ostati prazne. Ishod je to nereda nakon poraza od Dinama u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa (1:0). Podsjetimo, nakon posljednjeg zvižduka pripadnici Torcide utrčali su na teren, a nakon što su s njega istjerani sukobe s policijom nastavili su na tribinama i splitskim ulicama.

Ipak, stižu i dobre vijesti za navijače Hajduka koji su klubu potrebni više no ikada. Utakmicu kola prenosit će MAXSport 1, ali televizijski prijenos bit će dostupan i na HTV 2. Hrvatska televizija nedjeljom prenosi jednu utakmicu prvenstva, a ovoga je puta odluka pala na Hajdukovu utakmicu što zasigurno neće smetati navijačima obzirom na situaciju u kojoj su se našli.

VIDEO Potres u Hajduku: Smijenjen predsjednik Lukša Jakobušić!

Bijeli nakon poraza od Dinama u 28. i Rijeke u 29. kolu na trećoj poziciji prvenstvene ljestvice s 55 bodova. Pet bodova više i utakmicu manje ima Dinamo. Rijeka je prvoplasirana sa 65 bodova. Hajduku su praktički propale sve nade da će osvojiti titulu prvaka Hrvatske koju čeka gotovo dva desetljeća. Ukoliko ne misle računati na čudo, mogu tek što bolje privesti sezonu kraju i osvrnuti se na iduću godinu.

Valja napomenuti da su nakon poraza u Jadranskom derbiju koji je praktički značio konačnu propast svega nekoliko tjedana prije solidne sezone, iz kluba otišli trener Mislav Karoglan i predsjednik Lukša Jakobušić. Karoglanov pomoćnik Jure Ivanković privremeno će preuzeti vodstvo nad momčadi, a Jakobušićev nasljednik još nije poznat. Tko god bio, morat će posebnu pažnju posvetiti transferima idućeg ljeta kako ne bi ponovo bilo riječ o igračima koji igraju daleko ispod razine Hajdukovih aspiracija.

GALERIJA Rijeka svladala Hajduk na Rujevici (1:0). Bijeli ispali iz utrke za naslov prvaka

Split: Utakmica HNK Hajduk - NK Inter Zaprešić uz prazne tribine i nekolicinu u loži
1/10

Komentara 3

Avatar volim fritule
volim fritule
17:36 10.04.2024.

šta nami znače kojekakve kapije, ograde , kavezi mi ulazimo gdje i kad hočemo

MA
majeltomoguce
17:14 10.04.2024.

I HNS njima da dvije utakmice bez publike nakon svega i par eura kazne? SRAMOTA! Dokle više ulizivanja tim huliganima???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije