Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srušio Kalinića

Pogledajte veliku pogrešku grčkog vratara za vodstvo Hrvatske

Prekršaj na Kaliniću
Foto: YouTube screenshot
1/4
09.11.2017.
u 21:17

Golman Watforda pogrešno je primio loptu nakon čega je natrčao Nikola Kalinić, a Karnezis ga je srušio skrivivši jedanaesterac.

Hrvatska je odlično počela prvi susret dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Grčke.

Već u desetoj minuti gostujući vratar Orestis Karnezis napravio je veliku pogrešku koja je rezultirala vodećim pogotkom Hrvatske.

 

Golman Watforda pogrešno je primio loptu nakon čega je natrčao Nikola Kalinić, a Karnezis ga je srušio te skrivivši jedanaesterac.

Siguran s bijele točke bio je Luka Modrić.  

Prekršaj na Kaliniću
1/17

Komentara 7

Avatar nula
nula
22:48 09.11.2017.

Grcki golman je morao dobiti crveni. nego, zasto komentara nema na VL ????? Nacionalna zalost ??

Avatar nula
nula
23:11 09.11.2017.

da , cisti crveni za grckog vratara. A zasto nema komentara ???? Zabranio gazda ?, Da smo izgubili, bilo bi ih 500... haha. ima ona bosanska pjesma : - kako tesko ja zbog toga patim, kako tesko ispastam svoj boool... jaddni ste. Bog i Hrvati !! Nogomet se vratio doma.

DE
deda1234
22:19 09.11.2017.

Kaj nema hrvatske snimke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije