Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatni dečki pjevaju

Pogledajte trenutak kada je 'Lijepa naša' zasvirala u Novom Sadu

Hrvatska košarkaška reprezentacija U-16
Foto: Facebook/Dino Rađa
1/2
19.08.2018.
u 19:02

Nitko nije od njih htio postati zvijezda, nego je svatko dočekao svojih pet minuta i to se isplatilo. Ovih sam se dana zbog njih dobro isplakao od sreće - rekao Dino Rađa

Mlada hrvatska košarkaška reprezentacija osvojila je zlatnu medalju u na EP-u za igrače do 16 godina. Izabranici Milana Karakaša u finalu su pobijedili Španjolsku 71:70.

Nakon dodjele medalja u dvorani u Novom Sadu zasvirala je 'Lijepa naša' koju su zlatni dečki zajedno otpjevali. Dino Rađa je zabilježio taj trenutak, a video je objavio na svom Facebooku. Rađa i Stojko Vranković cijelo su vrijeme bili uz reprezentaciju.  

- Igrači su pokazali strahovita muda, a to ne možeš naučiti, s tim se rađaš. Dečki su u tri navrata pokazali muda, pokazali su nesebičnost, igrali su kao momčad, zato su i uspjeli, vidjelo se na njima da su prijatelji i da ginu jedan za drugoga. Nitko nije od njih htio postati zvijezda, nego je svatko dočekao svojih pet minuta i to se isplatilo. Ovih sam se dana zbog njih dobro isplakao od sreće - rekao Dino Rađa.

Komentara 28

JO
josip
20:24 19.08.2018.

neprocjenjivo!!! A za sve ostalo Master Card

Avatar Mi sami
Mi sami
20:26 19.08.2018.

Lijepo je cuti Lijepu nasu u lijepom hrvatskom Novom Sadu

PR
prajdali100
19:50 19.08.2018.

NEPROCJENJIVO !!! Je li Vučić naredio da se malo smanji ton !? Hi hi hi hi hi Ništa na sajtu RTS, b92 ......maca popapala jezik. Muk !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije