Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrhunac uzbuđenja

Pogledajte kako su hrvatski navijači u Sočiju proživjeli dramu

Hrvatska Rusija slavlje
Foto: Reuters/Pixsell
1/14
09.07.2018.
u 08:42

Na stadionu Fišt u Sočiju bilo je oko tri tisuće Hrvata koji su proživljavali pravu dramu.

Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se među četiri najbolje na svijetu. Pobjedom protiv Rusije nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, vatreni su se plasirali u polufinale SP-a.

– Ovo je veliki uspjeh. Hvala svim navijačima koji su nas došli bodriti u Rusiju, kao i svima koji su nas gledali i navijali za nas iz domovine – rekao je Zlatko Dalić.

>>Pogledajte kako su hrvatski navijači proživjeli dramu Rakitićeva penala

A na stadionu Fišt u Sočiju bilo je oko tri tisuće Hrvata koji su proživljavali pravu dramu. Naši su ponovno igrali produžetke, a na kraju i pucali jedanaesterce, što zasigurno nije bilo lako gledati.

Čitatelj Večernjeg lista Ivan Zubić, koji je bio u Sočiju, poslao nam je video u kojem se vidi izvođenje Rakitićeva jedanaesterca i slavlje hrvatskih navijača...

Hrvatska Rusija slavlje
1/12

Komentara 7

PR
prajdali100
09:05 09.07.2018.

Ovo su dani Ponosa i Slave ! Nezaboravno !!!! Ne mogu a da ne spomenem, na Vučićevoj tv Pink očaj i šok.Jutros prilog od 4 min, o tome kako se u našoj svlačionici slavilo uz nacističke pozdrave i ustaške pjesme !!!!!!! Sve se uredno prenosi iz " Hrvatskog portala Index".Oni naprosto pucaju od muku.Samo patite....

KR
kruti221
08:55 09.07.2018.

GDJE je video????

Avatar dzambo
dzambo
09:05 09.07.2018.

3,000 fantasticno….tak daleko….tak skupo za Hrv. kupovnu moc pucanstva ALI jedna je Repka….I daj boze da ne bude puno ''blokirani'' kad zavrsi ovo SP od tog broja od 3,000....a ionak blizo je EP 2020....pa onda opet SP 2022....pa et 2024...pa opet 2026...FIFA je odlicno omogucila biznis za sve….a ionak prije islo je na zavrsnicu SP samo 16 Repki I bila je mala mogucnost da bilo cija nacionalna Repka tak ''cesto'' bude u zavrsnici….ja mislim ak ovak FIFA nastavi za jedno 50 god. nece ni biti kvalifikacija nego ce ucestvovati sve zemlje svijeta koje igraju Nogomet...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije