Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autogol redsa

Pogledajte kako je Lovren napucao Milnera od kojeg se odbilo u gol

Milner
Foto: Screenshot
1/2
02.05.2018.
u 21:09

Lovren je pokušao izbaciti loptu, ali je napucao u Milnera od kojeg se lopta odbila u gol

U Rimu se večeras igra uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka, Roma dočekuje Liverpool. Gosti su u prvoj utakmici slavili s 5:2 i u ovaj susret ušli su kao veliki favorit, a koliko su opasni pokazali su već u devetoj minuti.

Radja Nainggolan je gadno pogriješio, a redsi to kaznili brzom akcijom koju je pogotkom završio Mane.

Bio mu je to 19. gol ove sezone, a deveti u Ligi prvaka.

No, izjednačenje se nije dugo čekalo, samo šest minuta! Lovren je pokušao izbaciti loptu, ali je napucao u Milnera od kojeg se lopta odbila u gol. Bio je to splet nesretnih okolnosti i nitko ne može okriviti hrvatskog reprezentativca... A ni Milnera.

Ključne riječi

Komentara 5

MO
matK.O.
22:24 02.05.2018.

u repki nikad nije tako dobro nabacio:)

Avatar dzambo
dzambo
23:11 02.05.2018.

Ako Real dobije bit ce zahvaljuci Lovrenu...on jednostavno MORA zaguzvat u vaznoj utakmici....srecom u obje utakmice Liverpool je ima druge igrace koji su dali dovoljno golova...a kod Reala Modric ''srecom'' ne moze odlucit nijednu utakmicu...ako Ronaldo zakaze...Ramos....Marcelo.....ili Golman....Real gubi glatko....ostali igraci Reala nisu toliko ni bitni...nek se samo pogleda najvaznija statistika:golova,asistencija za gol,odbrana I ti su svi u vrhu iz Reala....dodavanja lopte po sredini terena ili malo naprid malo nazad to nikad nije bilo mjerilo da se dobije utakmica....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije