Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL IPAK SLAVIO

Kovačić na žestokom udaru, Modrić ne pamti ovako loše brojke

Real madrid Bayern Liga prvaka
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
02.05.2018.
u 11:39

- Njegova zadaća bila je zaustaviti prodore Davida Alabe i zato je patila njegova napadačka igra. Momčad je osjetila taj izostanak u izgradnji napada - ocjena je Lukine igre u Marci.

I dok je Mateo Kovačić oduševio navijače Reala sjajnim dodavanjem Marcelu koje je prethodilo golu za 1:1 protiv Reala, novinari nakon utakmice nisu baš imali riječi hvale za njega.

-  Izgubljen. Igrao je u ulozi koju najviše voli, ali nigdje ga nije bilo. Nije znao što činiti većinu vremena, Thiago i James igrali su 'kao doma' u njegovim zonama. Istaknuo se siromašnim izdanjem - piše Marca.

Real madrid Bayern Liga prvaka
1/6

Na očekivanoj razini nije bio ni Luka Modrić koji je imao samo 75,6 posto točnih dodavanja te je izgubio čak 17 lopti. Razlog tome je što je morao igrati defenzivnije nego inače.

- Njegova zadaća bila je zaustaviti prodore Davida Alabe i zato je patila njegova napadačka igra. Momčad je osjetila taj izostanak u izgradnji napada - ocjena je Lukine igre u Marci.

No, brzo će to biti zaboravljeno, jer Real je u trećem uzastopnom finalu Lige prvaka.

Komentara 7

IN
inox14
12:45 02.05.2018.

Istina je Kovačić izgubljen i vremenu i prostoru. Defanzivno nula, hrpa alibi dodavanja, za pas Marcelu svaka čast, ali nedovoljno za prolaznu ocjenu. Uglavnom Casemiru niti do koljena.

Avatar Cinco
Cinco
15:46 02.05.2018.

Novinar je namjerno prešutio da je u tom istom članku u Marca-i Modrić ocijenjen najvećom ocjenom iza Navasa i Benzeme. Kovačić jest pri dnu, a najlošije ocijenjeni igrač je Kroos.

GE
Germanicus
19:33 02.05.2018.

Bez konkurencije najgori igrac Reala bio je ...Ronaldo!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije