Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uh, to košta!

Pogledajte brutalnu luksuznu vilu velike nogometne zvijezde, hoće li se u njoj slušati Severina?

Vila
Foto: Screenshot
1/8
07.02.2017.
u 14:33

Njegov novi dom vrijedi 3,5 milijuna eura, a u njoj ima pet spavaćih soba, nekoliko luksuznih kupaonica, zatvoreni bazen s grijačima vode, saunu, teretanu...

Najskuplji nogometaš u povijesti Paul Pogba na ljeto je za 105 milijuna eura iz Juventusa prešao u Manchester United. Bio je to najveći transfer u povijesti, a i francuski nogometaš postao je jedan od najplaćenijih igrača svijeta.

Stoga je bilo jasno da ne mora štedjeti pri izboru svog novog doma, ali njega je pomno birao. I zbog toga je prvih šest mjeseci živio u hotelu, a sad je napokon izabrao. Pogba će živjeti u luksuznoj vili u Cheshireu, a u njoj ima toliko sadržaja da gotovo ni ne mora izlaziti iz nje.

Njegov novi dom vrijedi 3,5 milijuna eura, a u njoj ima pet spavaćih soba, nekoliko luksuznih kupaonica, zatvoreni bazen s grijačima vode, saunu, teretanu... 

S obzirom na to da Francuz mjesečno zarađuje milijun i 200 tisuća eura, neće mu biti problem platiti ovu vilu u kojoj je prije njega živio Javier Hernandez sa sestrom Anom.

A tko zna, u njoj bi se ponekad mogla slušati i Severina. Naime, Pogbin suigrač Bastian Schweinsteiger prije nekoliko dana Daily Mailu je otkrio da mu je Severinina pjesma "Uno momento" jedna od najdražih. Ako Francuz pozove suigrače na tulum useljenja, Schweini bi u jednom trenutku mogao preuzeti ulogu DJ-a i pustiti nešto sebi za dušu...

Komentara 11

LE
Lenjin
15:19 07.02.2017.

Pa sta je to ja Imam 4 spavace sobe

MA
Majur
15:33 07.02.2017.

Zbog čega je vila "brutalna"?!Je vila nekoga pretukla ili izvrijeđala?!Pa onda poveznica da će se u njoj možda sevka slušati...e to je vrh...strašno.

Avatar tituš
tituš
15:21 07.02.2017.

ja imam ljepšu kuću, ovdje u Zagrebu, no nemam love! Naslov ovog članka je stvarno "brutalan" .. VL nemate li ideju, javite se, ne ću biti skup, uređivati ću vam naslove!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije