Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNIMNA ČAST

“Plinari” prejaki za sve, prvi put osvojen jedan od najstarijih rukometnih turnira

23.08.2021.
u 10:30

U drugom poluvremenu prednost hrvatskog prvaka rasla je iz minute u minutu, a u napadačkom dijelu briljirao je rekonvalescent Ivan Čupić koji je podjednako nemilosrdan s linije sedam metara, s krila ili iz tranzicije.

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb osvojili su 52. međunarodni rukometni TV turnir pobjednika Doboj 2021., nakon što su u finalu bili bolji od ekipe Vojvodine s rezultatom 27:19 (13:10). Za razliku od prethodne tri utakmice u kojima nije mogao računati na ozlijeđene Valentina Ravnića, Luku Mrakovčića i Filipa Perića koji su ostali u Zagrebu, kao i Paola Kraljevića koji zbog viroze nije konkurirao za sastav, trener PPD Zagreba Obrvan uoči utakmice s Vojvodinom ostao je i bez usluga lijevog vanjskog Edina Klisa kojemu se inficirala rana na laktu.

U drugom poluvremenu prednost hrvatskog prvaka rasla je iz minute u minutu, a u napadačkom dijelu briljirao je rekonvalescent Ivan Čupić koji je podjednako nemilosrdan s linije sedam metara, s krila ili iz tranzicije. U 45. minuti upravo Ivan pogađa jednu kontru za vodstvo Zagreba 21:12, a to je signal treneru novosadske ekipe Borisu Rojeviću da pozove minutu predaha.

Na žalost njegove momčadi, to i nije urodilo osobitim plodom jer već pet minuta kasnije Čupić pogađa sedmerac za ogromnih +10 (24:14) i sasvim mirnu završnicu utakmice što se zagrebaša tiče. Do konca susreta Vojvođani su ipak uspjeli smanjiti prednost Zagreba na nešto prihvatljivijih -8 (27:19).

PPD Zagreb igrao je u sljedećem sastavu: Slavić (8 obrana i jedan pogodak), Ivić (2 obrane), Šipić, Vistorop 1, Ćavar 3(1), Mandić 4, Faljić, Klarica 1, Gojun 1, Srna 1, Musa, Sirotić, Matanović 2, Čupić 8(4), Hrstić 3, Obranović, Leimeter 2, Grahovac- Plinare sada očekuju susreti četvrtfinala SEHA Gazprom lige protiv Vardara, i to 26. kolovoza u Skoplju te 31. kolovoza u Zagrebu.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije