Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZAGRLJAJU MUŠKARCA

Pisalo se da je u gay vezi s Cristianom Ronaldom, a sada proživljava teške trenutke

Badr Hari
Foto: Instagram
22.12.2019.
u 09:02

Svojedobno se pisalo da Cristiano svakog tjedna tri ili četiri puta sjeda u svoj privatni avion vrijedan 19 mil. eura i leti iz Madrida (tada je igrao u Realu) do marokanskog Marakeša da bi se nekoliko sati družio s korpulentnim borcem poznatim po neobuzdanom ponašanju

Nizozemsko-marokanski kickboksač Badr Hari plakao je i urlao od muke nakon meča protiv Rica Verhoevena koji je Glory organizirao u nizozemskom Arnhemu. Hari je morao predati meč sredinom treće runde nakon što je uvjerljivo vodio. No, prilikom pokušaja kružnog udarca nastradalo mu je stopalo i nije mogao nastaviti.

Borac je zbog svega jecao, plakao i psovao. Tri je godine čekao na ovaj uzvrat, bio je bolji u borbi, ali je na kraju morao predati meč. Hari zaista nema sreće i proživljava teške trenutke jer je u borbi protiv istog protivnika prije tri godine dobio frakturu ruke i morao predati meč.

Inače, Badr Hari je poznat i po tome što je bliski prijatelj jednog od najboljih nogometaša svijeta Cristiana Ronalda

Svojedobno se pisalo da Cristiano svakog tjedna tri ili četiri puta sjeda u svoj privatni avion vrijedan 19 mil. eura i leti iz Madrida (tada je igrao u Realu) do marokanskog Marakeša da bi se nekoliko sati družio s korpulentnim borcem poznatim po neobuzdanom ponašanju u ringu i izvan njega.

Par je na tada društvenim mrežama objavio nekoliko "vrućih" fotki koje ih prikazuju zagrljene, a na jednoj Badr nosi Cristiana u naručju. Ispod te je slike Marokanac napisao, valjda u šali: "Upravo vjenčani – na raspolaganju sam ti za sve što ti zatreba, brate." Ronaldo je jednom k prijatelju doletio zrakoplovom punim ljepotica, a procurile su priče o raskalašenim orgijama.

Kažu da je Ronaldo podmirio sve troškove od milijun dolara. U Engleskoj nisu oklijevali nazvati idiličan odnos između Portugalca i Marokanca "homoseksualnom vezom". Najglasniji je zagovornik tvrdnje da su CR i Hari gay par bio je britanski The Sun, koji citira francuskog novinara Daniela Riola. – Njih su dvojica dosta više od prijatelja.

Napadač Juventusa je danas u vezi s Georginom Rodriguez. Portugalac s različitim ženama ima četvero djece. Ronaldova ljubav prema modi i njegovanju odavna ga je napravila metom glasina o homoseksualnosti. U 2010. pohvalio je odluku portugalskog parlamenta da dopusti istospolna vjenčanja.

– Moramo poštovati tuđe odluke. Svi bi građani trebali imati jednaka prava i obaveze – izjavio je. Mnogi magazini proglasili su ga "gay ikonom", što je on drage volje prihvatio. Oprezniji komentatori upozoravaju da CR i Badr vjerojatno ipak nisu bili u gay vezi jer su u Maroku na snazi strogi zakoni protiv homoseksualnih aktivnosti. Seks između pripadnika istog spola kažnjiv je s do tri godine zatvora... 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
19:10 22.12.2019.

Nek se momci vole 💕

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije