Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priče iz kladionice

Ozbiljno klađenje isto je kao i normalan posao

Kladionica
Patrik Macek
29.05.2010.
u 10:18

Nemojmo se zavaravati, iako zabavno i naizgled lako, klađenje, ono uspješno dakako, posao je kao i svaki drugi u smislu napora i vremena.

Da biste bili profitabilni na duže staze morate do u tančine poznavati sport ili još bolje ligu na koju se kladite. To znači prikupljanje svih korisnih informacija, gledanje utakmica, praćenje statistika... Složit ćete se da je to za jednu nogometnu ligu od 18 klubova prilično puno posla. Želite li svoj djelokrug proširiti na dvije ili više liga, trebat će vam i znatno više vremena. Neuspješnog kladitelja lako ćete prepoznati. To je onaj koji za neku neznatnu svotu novca uplaćuje listić s parovima iz desetak liga. Opet ista priča – listić prolazi jednom u nekoliko mjeseci.

Kao i u svakodnevnom poslu, i u klađenju se cijeni specijalizacija, jednostavno zato što su i s one druge strane, dakle u kladionici, također ljudi koji imaju neku ligu ili sport u malom prstu a svoje znanje upotrebljavaju za pravilnu izradu koeficijenata, bez grešaka, sa što manje mogućnosti da u postavljenim kvotama vi, kladitelji, prepoznate vrijednost, dakle isplativost igranja na neku okladu. Primjerice, jedna od većih kladionica za formiranje koeficijenata za tenis ima čak 12 stručnjaka. Izaberite ligu koja vas najviše zanima, najbolje onu koju ste pratili i prije, pronađite i par kompanjona koji uspješno prate nešto drugo. Dugoročan uspjeh ne bi trebao izostati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije