Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dramatični trenuci

Ovo su nogometaši koji su se srušili na terenu, među njima i dva Hrvata

'Benfica player Sokota (C) and Guimaraes Cleber (R) help Benfica\'s Hungarian soccer striker Miklos Feher (down) during the Portuguese Premier League match held at Guimaraes stadium 25 January 2004. H
Foto: Reuters/PIXSELL
05.03.2015.
u 11:48

Gomis nije jedini nogometaš koji se srušio na terenu, no nisu svi bili iste sreće kao on i preživjeli...

Bafetimbi Gomis pao je u nesvijest na utakmici protiv Tottenhama, ali srećom nije bilo ništa ozbiljno. On nije jedini nogometaš koji se srušio na terenu, no nisu svi bili iste sreće kao on i preživjeli, piše Goal.

Marc Vivien Foe – 26. lipnja 2003. godine – Kamerunski reprezentativac srušio se na centru igrališta na utakmici protiv Kolumbije na Kupu konfederacija. Liječnici su ga pokušali reanimirati na travnjaku, potom na putu do bolnice, ali preminuo je kad je stigao. Uzrok smrti bio je zastoj srca.

Mikloš Feher – 25. siječnja 2004. godine – Tragično je preminuo tijekom utakmice Benfice i Vitórije. Pri vodstvu Benfice od 1:0, Fehér je dobio žuti karton, nasmijao se na odluku suca, a potom se srušio. Prvi mu je u pomoć pristigao Tomo Šokota, a hitna pomoć stigla je nakon desetak minuta, no nije mu bilo pomoći.

Goran Tunjić – 3. svibnja 2010. godine – Goranu Tunjiću (32) iz Vinkovaca, obrambenom nogometašu NK Mladosti iz Vođinaca, pozlilo je na utakmici protiv Hrvatskog sokola u petoj ligi te je, unatoč brzoj intervenciji liječnika, ubrzo umro u vinkovačkoj bolnici.

Alen Pamić – 22. lipnja 2013. godine – Njegovi problemi počeli su 18. studenog 2010. godine kada je bio član Standard Liegea. Alen se tada srušio na treningu, navodno su ga jedva reanimirali. Drugi put srušio se na treningu u Žminju, a treći put u veljači 2013. godine. Preminuo je u lipnju iste godine od zastoja srca nakon što se srušio igrajući nogomet s prijateljima.

Ostale dramatične slučajeve rušenja na igralištima možete pročitati OVDJE.

>>Bafetimbi Gomis se onesvijestio na utakmici s Tottenhamom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije