Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUZIMA DAH

Otkriveno tko je ljepotica za koju Mourinho tvrdi da je spavala sa svima u Milanu i Interu

Aida Yespica
Instagram
17.07.2021.
u 14:39

- Özil se zaljubio u manekenku iz Milana. Mourinho mu je rekao 's djevojkom ti je spavala cijela momčad Milana, cijela momčad Intera i stručni stožer'. Mislim da je nakon toga Özil prekinuo s njom.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez ovih je dana glavna tema u Španjolskoj zbog transkripata razgovara koji izlaze u medije.

Prvi čovjek Reala tako je, otkrilo se, u privatnim razgovorima vrijeđao Cristiana Ronalda, Jose Mourinha, Luisa Figa, Gutija, Fabija Coentraa...

A u javnost su isplivale i Perezove izjave o Mesutu Özilu.

- Mesut je imao 21 godinu kada je došao s djevojkom, ali je brzo otkrio čari Madrida i promijenio stil života. Ostavio je tadašnju djevojku i zamijenio je s manekenkom. Koristio je privatni zrakoplov da odleti do nje i odradi posao - rekao je Perez i dodao:

- Özil se zaljubio u manekenku iz Milana. Mourinho mu je rekao 's djevojkom ti je spavala cijela momčad Milana, cijela momčad Intera i stručni stožer'. Mislim da je nakon toga Özil prekinuo s njom.

A strani mediji pišu da je ta manekenka Venecuelanka Aida Yespica koja danas ima 38 godina. Yespica je 2003. godine preselila u Milano gdje se bavila manekenstvom. Smatrali su se je seks-simbolom, a nastupila je u brojnim reality showovima, televizijskim emisijama i reklamama, a nekoliko se puta fotografirala u golišavim izdanjima. Bila je u vezi s nogometašem Matteom Ferrarijem s kojim je dobila sina.

Ključne riječi

Komentara 10

ZA
ZatvaracNgoPipa
18:36 17.07.2021.

Čovjek je učinio ispravnu stvar, javno je osramotio elitnu prostitutku, a vidi ove picopatnike u komentarima kako se odmah pojave u obranu žene čak i ako je prostitutka

LA
lajh1985
17:07 17.07.2021.

talijanska nives celzijus

Avatar Member berries
Member berries
15:31 17.07.2021.

Murinjo tračibaba 😆 Nije rekao je li on "spavao"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije