Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednji trening u Roščinu

Dodatni teret: Osmorica igrača imaju žuti karton, HNS razveselio navijače

Hrvatska trening
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
29.06.2018.
u 17:07

Izbornik Dalić na posljednjem je treningu imao sve igrače, ali još ne želi otkriti sastav za dvoboj protiv Danske

Hrvatska nogometna reprezentacija posljednji je put trenirala u Roščinu uoči puta u Nižnji Novgorod. U osmini finala SP-a vatreni u nedjelju (20 sati) igraju protiv Danaca.

Igrači i stručni stožer prije puta su se oprostili od svojih domaćina.

- Danska je jako ozbiljna reprezentacija i nije slučajno 18 utakmica bez poraza. Kompaktni su, znaju što im je činiti i znaju kako zaustaviti suparnika. Nisu nervozni, malo toga dopuštaju unutar svog kaznenog prostora, a u napadu su brzi i neugodni - kaže Ivan Rakitić i dodaje:

- Imaju jake i brze igrače koje je teško čuvati. Eriksen je jedan od najboljih razigravača na svijetu. Danska je sigurno zaslužila biti tu među 16 najboljih reprezentacija.

>> Pogledajte Večernji pressing s Marijem Stanićem

Izbornik Dalić na posljednjem je treningu imao sve igrače, ali još ne želi otkriti sastav za dvoboj protiv Danske. A jedina loša vijest uoči dvoboja osmine finala je što osmorici prijeti drugi žuti karton.

Igrači s javnom opomenom su Rakitić, Mandžukić, Rebić, Brozović, Vrsaljko, Ćorluka, Pjaca i Jedvaj.

A na službenoj internetskoj stranici HNS je objavljeno kako je od Fife dobio dodatan broj ulaznica za utakmicu osmine finala SP-a protiv Danske.

Na raspolaganju su: 50 ulaznica 1. kategorije po 1820 kn, 75 ulaznica 2. kategorije po 1380 kn, 75 ulaznica 3. kategorije po 860 kn.

Hrvatska trening
1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije