Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kicker

Olić i Džeko među najboljim igračima kola

Ivica Olić
Reuters
30.11.2009.
u 14:17

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić zbilja je u pravom smislu riječi Bayernov spasitelj. Dade se takvo što iščitati i iz ocjena novinara Kickera.

U 14. kolu Bundeslige Bayern je na gostovanju pobijedio Hannover 3:0, a Olić je u svemu sudjelovao s asistencijom za prvi pogodak, a sam je zabio drugi. Uz pljesak navijača Bayerna izašao je iz igre u 85. minuti, a u Kickeru dobio je ocjenu 1.5  (ocjenjuje se od najbolje jedinice do najslabije šestice).

Olić je bio igrač utakmice po Kickeru, dok je Danijel Pranjić za svojih 76 minuta na travnjaku dobio ocjenu 3.5. Pranjić je, inače, asistirao baš Oliću za vodstvo Bavaraca 2:0.

Ivan Rakitić nije se iskazao odigravši prvo poluvrijeme ogleda u Mönchengladbachu, gdje je Borussija pobijedila Schalke 1:0. Dobio je slabu ocjenu pet.

Tek je nešto bolje (ocjena četiri) vrednovan nastup Josipa Šimunića u domaćem porazu Hoffenheima od druge Borussije, dortmundske (2:1).

Hrvat Ivica Banović bio je najbolji igrač na utakmici Nürnberga i Freiburga (0:1). Kapetan Freiburga zavrijedio je ocjenu 2.5.

Zlatan Bajramović, bosansko-hercegovački nogometaš u Eintrachtu ocijenjen je sa 3.5 u pobjedi njegova kluba u Berlinu kod Herthe 3:1, ali je zato opet oduševio Edin Džeko koji je dobio ocjenu 1.5 nakon što je zabio dva pogotka Werderu u Bremenu (2:2). Suigrač mu Zvjezdan Misimović nije bio u tolikoj mjeri hvaljen (ocjena tri).

Bosansko-hercegovački dvojac u Hoffenheimu najlošije je prošao. I Vedad Ibišević i Sejad Salihović dobili su ocjenu pet. 

Sa 1.5 su i Ivica Olić i Edin Džeko bili među najboljim igračima ovog 14. kola. Takvu ocjenu dobili su još Ochs iz Eintrachta, Sahin iz dortmundske Borussije te čak tri igrača Bayera iz Leverkusena (Castro, Vidal i Hyypia).

Bayer je bio apsolutno momčad kola pobjedom od 4:0 protiv Stuttgarta, a njihovi igrači Kroos i trostruki strijelac Kiessling najbolji pojedinci ovog vikenda (ocjena jedan).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije