Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKAMO TSITSIPASA

Novi udarac za Nadala: Thiem bolji u londonskom finalu

ATP Finals
Paul Childs/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
17.11.2020.
u 20:06

Bio je ovo 15. međusobni susret Thiema i Nadala i šesta pobjeda Austrijanca koji je prvi put u karijeri stigao do dva uzastopna uspjeha protiv velikog Španjolca, slavio je i u četvrtfinalu Australian Opena

Austrijski tenisač Dominic Thiem u susretu je 2. kola skupine "London 2020" na ATP finalu u Londonu ostvario i drugu pobedu, on je nakon gotovo dva i pol sata igre svladao Španjolca Rafaela Nadala sa 7-6 (7), 7-6 (4).

Bio je ovo 15. međusobni susret Thiema i Nadala i šesta pobjeda Austrijanca koji je prvi put u karijeri stigao do dva uzastopna uspjeha protiv velikog Španjolca, slavio je i u četvrtfinalu Australian Opena početkom ove godine.

Nakon dva kola Thiem ima omjer pobjeda 2-0 te bi mogao postati prvi polufinalist ukoliko u drugom susretu 2. kola od 21 sat branitelj naslova Grk Stefanos Tsitsipas svlada Rusa Andreja Rubljova. Nadal je, pak, pao na omjer 1-1.

ATP finale: Prva pobjeda Krawietza i Miesa

U prvom susretu 2. kola skupine "Mike Bryan" turnira parova na ATP finalu u Londonu Nijemci Kevin Krawietz i Andreas Mies svladali su Poljaka Lukasza Kubota i Brazilca Marcela Mela sa 6-2, 7-6 (5).

Krawietz i Mies nakon dva nastupa imaju po pobjedu i poraz, u 1. kolu su izgubili od Hrvata Nikole Mektića i Nizozemca Wesleya Koolhofa, dok su Kubot i Melo izgubili u oba svoja nastupa.

Mektić i Koolhof će od 19 sati igrati svoj susret 2. kola protiv Amerikanca Rajeeva Rama i Britanca Joea Slaisburyja. Bit će to susret parova koji su ostvarili pobjede u 1. kolu, a Mektić i Koolhof bi u slučaju pobjede osigurali plasman u polufinale kolo prije kraja.

Ključne riječi

Komentara 2

IK
ikbmibm
16:03 21.11.2020.

Sutra napišite isti naslov,pronjenite samo ime Djoković. Ako Tiem odigra onakav meč,kao a Nadalom -Joker nema šanse.

IK
ikbmibm
15:53 21.11.2020.

" Udarac za Nadala! koji naslov.H,ha,ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije