Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI UDARAC

Novak Đoković ostao bez jednog od glavnih sponzora! "Odlučili smo prekinuti suradnju"

Novak ?okovi? tijekom Mastersa u Madridu
Foto: Jesus Briones
1/3
10.05.2022.
u 22:58

Ukupno, od sponzorstava je prošle godine Đoković zaradio 33,5 milijuna dolara i po tome je bio četvrti tenisač svijeta.

Novak Đoković nije ostao bez deset milijuna američkih dolara gubitkom glavnog sponzora, što se moglo vidjeti po zelenom krokodilčiću koji upada u oko tijekom njegovih mečeva, ali zato uz njega više ne želi biti kompanija Ultimate Kronos Group (UKG).

Partnerstvo s njom je srpski tenisač dogovorio 2019. dok se zvala Ultimate Software, odnosno, prije njenog spajanja s Kronosom. Nije poznato koliko je Đoković dobivao od suradnje s UKG-om, čiji se potencijal tek počeo ispunjavati pa je prisutnija u tenisu i golfu.

- Ugovor je isticao s krajem ove godine i obostrano smo dogovorili da ga nećemo produžiti - stoji u službenom priopćenju te se ne navode konkretni razlozi prekida suradnje.

Najbolji tenisač svijeta ostao je u ožujku bez Peugeota, ali uz njega su još uvijek Lacoste, Head, Asics, Hublot i Raiffeisen Bank. Ukupno, od sponzorstava je prošle godine Đoković zaradio 33,5 milijuna dolara i po tome je bio četvrti tenisač svijeta.

Ali po zaradi od nagrada kroz karijeru je sa 155 milijuna dolara uvjerljivo prvi, čak za 24 milijuna ispred drugoplasiranog Rogera Federera.

>>> Problemi Novaka Đokovića sa sponzorima

Komentara 4

ZR
Zrakomlat12
13:28 11.05.2022.

Djokoviceva karijera je ionako pod zalaskom ima godine i to je to, icrace jos sigurno 2 godine ali ne na nivou kao do sada i zasto bi uradio bilo kakve ustupke u vezi svog stila zivota.. Nije njemu vise do novca ima ga i previše a pogotovo zasto bi se sad vakcinisao kad vise niko ne prica o koroni i sve mere se ukidaju

KI
kiseli
06:05 11.05.2022.

Misli na sponzore. Cijepi se. Povratak u normalan život je moguć

AT
atlantisind
01:20 11.05.2022.

Koliko ja znam krokodilcic je La Costa znak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije