Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDREJ KRAMARIĆ:

Nisam zabrinut zbog riječi 'ispadanje', ostat ćemo u ligi!

Andrej Kramarić
Foto: PA/Pixsell
07.02.2015.
u 09:18

- Borba će vjerojatno trajati do kraja sezone. Znamo da će nam opstanak osigurati samo pobjede, kao što i znamo da su pred nama teške utakmice - rekao je Kramarić.

Andrej Kramarić još uvijek čeka na prvijenac u dresu Leicester Cityja, a priliku će imati danas kada će njegova momčad ugostiti Crystal Palace. Lisice su na posljednjem mjestu Premier lige sa 17 bodova pa im je svaki bod itekako važan žele li izbjeći ispadanje u niži rang.

- Vjerujem da se nećemo vratiti u Championship. Nisam zabrinut zbog riječi ispadanje. Učinit ću sve da pomognem momčadi da ostane u Premier ligi. Imamo puno prilika, dug je put pred nama, ali uvjeren sam da možemo to ostvariti - rekao je Kramarić i nastavio:

- Borba će vjerojatno trajati do kraja sezone. Znamo da će nam opstanak osigurati samo pobjede, kao što i znamo da su pred nama teške utakmice. Ponavljam, pred nama je teško razdoblje, ali nadam se da ćemo do kraja sezone biti na sigurnom.

>> Andrej Kramarić nije najskuplji Hrvat prodan na zimu, ima i skupljih

Komentara 1

Avatar SLOglodit-Janezovic
SLOglodit-Janezovic
10:25 07.02.2015.

E moj Kramarić .....bio si dobar igrač u Dinamu dok te nije u ruke dobio stručnjak iz Todorićstana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije