Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PEH!

Nijemica 15 puta četvrta na velikim natjecanjima!

Daniela Anschütz-Thoms
AFP
17.02.2010.
u 23:04

Daniela Anschütz-Thoms, 35-godišnja njemačka natjecateljica u brzom klizanju, sigurno je jedan od najvećih pehista od svih aktivnih sportaša na svijetu.

Na velikim natjecanjima, Olimpijskim igrama, te Svjetskim i Europskim prvenstvima, Daniela Anschütz-Thoms je čak 15 puta osvajala najnezahvalnije, četvrto mjesto! Ponovno joj se ''drvena medalja'' dogodila prošle nedjelje, u utrci na 3.000 metara na Zimskim olimpijskim igrama u Vancouveru. Bronca joj je izmaknula za tri stotinke!

- Nisam napravila niti jednu pogrešku. Ovo je neizdrživo, ne mogu vam opisati koliko sam razočarana, užasno – zborila je neutješna Njemica.

Večer je provela uz šank i – hladno pivo…

- Kakav crni dan. Ništa mi se gore nije moglo dogoditi od ovoga.

Sportašica koja je jedinu olimpijsku medalju osvojila u timskom natjecanju, u Torinu 2006. godine, imat će još jednu priliku u Vancouveru, sljedeće srijede u utrci na 5.000 metara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije