Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

New Jersey još u igri za za doigravanje Stanley Cupa

New Jersey Devils
Foto: Reuters/Pixsell
18.03.2016.
u 12:41

Devilsi su s najvišim rezultatom ove sezone 7-4 slavili protiv Minnesota Wilda

New Jersey Devilsi su sinoć s najvišim rezultatom ove sezone 7-4 slavili protiv Minnesota Wilda, a po dva gola zabili su Devante Smith Pelly, Adam Henrique i Mike Sislo. 

Smith-Pellyju je ovo bio šesti gol ove sezone, a New Jersey je s ovom pobjedom prekinuo niz od tri poraza zaredom na svom ledu. Devilsi su još u igri za plasman u doigravanje Stanley Cupa, zaostaju šest bodova iza  Detroit Red Wingsa u borbi za drugom wild card u Istočnoj konferenciji 11 utakmica prije kraja. Vratar New Jerseya Keith Kinkaid je imao 28 obrana. Sedmi gol za Devilse zabio je Reid Boucher.

Strijelci za Wild su bili Nino Niederreiter, Jared Spurgeon, Justin Fontaine i Mikko Koivu, a vratari Devan Dubnyk i Darcy Kuemper zajedno su upisali 18 obrana. Ovim porazom Wild je sada na jedan bod prednosti ispred Colorado Avalanchea u borbi za drugu wild card u Zapadnoj konferenciji. 

Los Angeles Kings su u produžetku pobijedili New York Rangerse sa 4-3 nakon što su nadoknadili zaostatak od dva gola iz zadnje trećine, a pobjednički pogodak postigao je Anže Kopitar minutu i pol nakon početka tog dijela utakmice.  Rangersi (40-23-8) nakon ovog poraza imaju tri boda prednosti ispred New York Islandersa u borbi za drugo mjesto u Metropolitanskoj diviziji.

Osim gola u produžetku Kopitar je zabio i gol za 3-4 nešto više od četiri minute do kraja regularnog dijela. New York je poveo pogotkom J.T. Millera, izjednačio je na 1-1 Dustin Brown. Dan Boyle je zabio za Rangerse za 2-1, a  na početku zadnje trećine Rangersi su vodili sa 3-1 nakon gola Kevin Hayesa. No Kings su došli na 3-2 zahvaljujući Kyleu Cliffordu. Vratar New Yorka Henrik Lundqvist je u porazu imao 33 obrane, dok je Jonathan Quick za pobjedu obranio 23 udarca. 

>>Chicago izgubio i četvrtu zaredom, kobni su ovaj put ili Flyersi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije