Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Nexe krenuo odlično protiv Motora, ali se na kraju momčad potpuno raspala

Rhein-Neckar Lions - RK Nexe Nasice
Uwe Anspach/DPA/PIXSELL
03.04.2021.
u 18:10

Nexe je odlično otvorio utakmicu i u 17. minuti imao pet pogodaka prednosti (12:7), ali su od 23. do 28. minute Ukrajinci serijom 4:0 došli do izjednačenja.

Rukometaši našičkog Nexea poraženi su sa 36:30 (15:17) na gostovanju kod ukrajinskog Motora u utakmici posljednjeg, 6. kola skupine B SEHA lige odigranoj u Zaporožju.

Nexe je odlično otvorio utakmicu i u 17. minuti imao pet pogodaka prednosti (12:7), ali su od 23. do 28. minute Ukrajinci serijom 4:0 došli do izjednačenja. S dva gola u posljednjoj minuti prvog poluvremena momčad Branka Tamšea je na odmor otišla s vodstvom 17:15.

U drugom poluvremenu je uslijedio preokret. Domaći su do prvog vodstva na utakmici stigli u 33. minuti (18:17), da bi dogurali i do najvećih šest golova prednosti s kakvom je dvoboj i završio (36:30).

Janko Kević je sa šest pogodaka bio najbolji strijelac Nexea, a po pet golova postigli su Živan Pešić i Gianfranco Pribetić. Strijelce Motora predvodili su Kasai i Minockij sa po šest pogodaka svaki.

Motor je s 12 bodova prvi u skupini B ispred Vardara i Nexea koji imaju po devet, ali skopska momčad ima utakmicu manje. Vojvodina je četvrta s tri boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije