Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISMIJAVAJU IH

Neviđen trenutak: Nogomet u BiH zbog ovog je na stupu srama

Tešanj
YouTube screenshot
13.10.2017.
u 22:45

Četvrti sudac suočio se s neuobičajenim problemom kad je semafor za izmjene ostao bez energije zbog potrošenih baterija.

Veliki infrastrukturni problemi i loši uvjeti u kojima djeluju klubovi u susjednoj BiH nerijetko su glavna tema medija, a posljednji događaj zabilježen u Prvoj ligi Federacije BiH samo dodatno otkriva surovu realnost tamošnjeg nogometa.

Gledatelji su svjedočili zanimljivoj sceni na utakmici između domaćeg TOŠK-a iz Tešnja i Čapljine. Naime, četvrti sudac suočio se s neuobičajenim problemom kad je semafor za izmjene ostao bez energije zbog potrošenih baterija. Ipak, brzo se snašao te uz pomoć domaćina nabavio produžni kabel pa su izmjene mogle biti izvršene.

Budući da scena iz Tešnja nije prošla nezapaženo, na društvenim mrežama i portalima odamah je krenulo ismijavanje, a kako je sve to izgledalo pogledajte u videu.

Ključne riječi

Komentara 31

SV
sven222
23:58 13.10.2017.

Kakav stup srama??? Kako da znas kad ce baterija zakazati?

KU
ku1press
00:26 14.10.2017.

Ovaj novinar je jedan od vecih .udala koje sam upoznao.Zali boze knjiga i patika koje su mu roditelji kupovali za skolu.Tocno ce dobiti sut u guz kad ga vidim

JA
jajahs
00:50 14.10.2017.

bravo novinarcicu, roditelji su ponosni na tebe sine. uspio si!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije