Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKA LEGENDA

Nesta napušta Milan nakon deset godina i odlazi u New York

Alessandro Nesta
Reuters
11.05.2012.
u 14:01

Legendarni stoper objasnio je da sa 36 godina više ne može pratiti ritam utakmica koji imaju rossoneri

Legenda talijanskog nogometa i AC Milana Alessandro Nesta od sljedeće sezone više neće nositi dres rossonera. Stoper koji je na San Siru od 2002. godine odlučio je karijeru nastaviti u SAD-u, odnosno u New York Red Bullsima gdje, među ostalima, igra i Thierry Henry.

– 36 mi je godina i sve mi je teže podnositi napore pretrpanog kalendara natjecanja. Ja nisam igrač koji bi sjedio na klupi, ako nemam osjećaj da sam važan dio momčadi, onda je najbolje da potražim novu sredinu. Odlazim iz velikog kluba u kojem sam proveo deset lijepih godina. Još ništa nisam potpisao, ali rado bih nastavio karijeru u SAD-u. To bi bilo odlično iskustvo –rekao je Nesta.

S Milanom je osvojio dva Scudetta i dvije Lige prvaka, a za reprezentaciju Italije upisao je 78 nastupa i 2006. osvojio svjetski naslov. Od 1993. do 2002. igrao je za Lazio gdje je i počeo karijeru.

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:53 12.05.2012.

Dovedi Nestu u svoj tim prijavi se na najbolji online manager http://www.powerplaymanager.com/r497683

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije