Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDIVNO

Hrvatska opet oduševila cijeli svijet! Ova fotografija sve je rastopila

Poljud
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
12.08.2019.
u 17:42

Uz fotografiju je i opis 'Jedino nogomet može učiniti da se ovako osjećaš', ali u komentarima su brzo reagirali navijači splitskog kluba te ispravili u 'Samo Hajduk može učiniti da se ovako osjećaš'

Facebook i Instagram stranica '433' u svijetu sporta jedna je od najpoznatijih. Na ove dvije društvene mreže prati ih preko 25 milijuna ljudi, a svakodnevno objavljuju sadržaj vezan za 'najvažniju sporednu stvar na svijetu'. 

Tako su u ponedjeljak oduševili javnost fotografijom s utakmice Hajduka. 

Objavili su dječaka koji u obilježjima splitskog kluba sjedi na tribini i uživa u atmosferi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only football can make you feel like this ⚽️❤ @hnkhajduk

A post shared by 433 (@433) on

Ne treba ni govoriti kako je fotografija rastopila srca mnogih, a u samo četiri sata na Instagramu je prikupila preko pola milijuna 'lajkova'.

Uz fotografiju je i opis 'Jedino nogomet može učiniti da se ovako osjećaš', ali u komentarima su brzo reagirali navijači splitskog kluba te ispravili u 'Samo Hajduk može učiniti da se ovako osjećaš'.

Fotografiju je komentirao i Ivan Rakitić koji također nije skrivao oduševljenje mališanom. 

>>> Pogledajte što je Nenad Bjelica rekao prije odlaska u Mađarsku

 

 

Ključne riječi

Komentara 41

Avatar Kaladin
Kaladin
18:07 12.08.2019.

Prvo navijač sam Hajduka. I istina je, jedino te Hajduk može dovesti do tog da se osjećaš ovako. Ukakano na tribinama. Doli socijalistički samoupravljači iz udruge Naš Hajduk!

LJ
ljutko
18:23 12.08.2019.

Pokažite kako "predivno" Hajduk (navijaći) oduševljava svijet kad izgubi ili želi smjenili ti upravu

Avatar __MAX__
__MAX__
18:16 12.08.2019.

Vidi se da je Torcida ispraksala sletove u bisoj drzavi Yug. te bez premca izvode svakojake vragolije koreografijama. I Sj. Koreja bi im zavidila na umjecu pravljenja slika ljudskim tijelima i kojekakvim pomagalima.....Amen!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije