Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz u Koprivnici

Burić problem našao u suđenju, ali evo što je zapravo razljutilo navijače

Damir Burić
Foto: Screenshot
1/5
11.08.2019.
u 21:06

- Možemo kazati da su to bile neke čudne odluke danas, borili smo se protiv svega - rekao je Hajdukov strateg

Umjesto da zasjedne na prvo mjesto Prve HNL, i to nakon 1379 dana čekanja, Hajduk je u nedjelju pao u Koprivnici (2:1). I to od momčadi koja je prvenstvo otvorila s tri uzastopna poraza uz gol razliku 1:8.

Djelovalo je kao da su Splićani očekivali da će se sraz protiv Slaven Belupa rasplesti sama od sebe, međutim kada je David Puclin opalio i pogodio u 37. minuti pored nedovoljno agresivne obrane, svima na stadionu Ivan Kušek Apaš je postalo jasno da Slaven Belupo nije impresioniran i da  misli uzeti prve ovosezonske bodove.

Kada je k svemu je Hajdukov debitant Marin Jakoliš isključen u 56. minuti zbog udaranja laktom, i to nakon što je u igri proveo nepune dvije minute, postalo je jasno da po Hajduk neće biti dobro.

- Mislim da smo danas sami sebe pobijedili. Meni je neshvatljivo da radimo takve greške. Ovo što smo mi uspjeli, ma to je umjestnost. Domaćin nam je zabio dva gola, a nisam siguran da je imao šansu za gol.  Na kraju je rezultat takav kakav jest, moramo još jako puno raditi - kazao je nakon utakmice strateg Hajduka Damir Burić, pa se dotaknuo suca Marka Matoca:

Možemo kazati da su to bile neke čudne odluke danas, borili smo se protiv svega. Mislim da smo se dobro izborili. Idemo praznih ruku kući što mi je neshvatljivo. Bilo je smiješno što je naš igrač dobio crveni karton. Isključe nam igrača, sviraju protiv nas penal... malo mi je bilo sve to bilo čudno. Ali smo i mi bili čudni. Trebamo početi od sebe, da smo poveli, ovo bi bila potpuno drugačija utakmica.- kazao je Burić.

Zanimljivo, navijači Hajduka se u komentarima na Facebooku uglavnom nisu bavili suđenjem. Evo i nekoliko njihovih osvrta:

- Hvala Bjelanoviću na još jednom vrhunskom pojačanju i treneru Buriću na igri bez mu*a, točnog kratkog pasa i smisla.

- Bravo za vrhunske obrane našeg Tomislava Duke, molio bih da ga se još malo pošalje na kaljenje u Kamen iz Ivanbegovine. 

- Jakoliš je, kaže Transfermarkt, u 108 službenih utakmica dao 11 golova, dobio 20 žutih i 4 crvena kartona. Tako da možemo reći da je opravdao statistiku. Juranović nije pogodio centaršut od došašća.

- Samo mi volimo propustiti priliku za preuzimanje prvog mjesta, tipično.

- E moj Buriću, ne da tu nema fair playa, tu nema igre. Ovo je čista nabijačina, a sve skokove i druge lopte gubimo. Oreščanin je Guardiola za sve vas.

- Zar vi ne vidite da je ova utakmica bila režirana od strane suca? Hajduk to nije smio dobiti. A druga je stvar što je tu Duka pomogao sucu. Isključenje nema veze sa vezom, a o penalu ne vrijedi raspravljati.

- Uz klasično HNL suđenje i sudačke nebuloze, vratili se nabijanju lopte. Očekivani Burićev nogomet. Jedino je iznenadio time što je iskoristio sve izmjene.

Ključne riječi

Komentara 45

Avatar stef99
stef99
21:17 11.08.2019.

Ma kakvi suci, glavni krivci su Mamić, Šuker, HNS, i predsjednik C.Gore Đukanović, pa onda tajnoviti marsovci, eto ...... bolan, ba.

NO
Nordik
21:11 11.08.2019.

Jel ima netko u Hajduku objašnjenje zašto ih suci mrze.

MA
magnum2013
21:39 11.08.2019.

Danas je opet sretan dan. Oni mrze sve osim sebe, a svi osim njih slave kad gube. Svi su im krivi za poraz, a pogledajte zašto je igrač SB dobio crveni karrton. Suci, Mamić, Šuker............Hajduče živi ti nama vječno! Dokok je vas ima nama radost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije