Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŽNA SCENA

Navijač Zrinjskog pogođen kamenom u glavu na mostarskom derbiju. Odvezla ga hitna

Mostar: HŠK Zrinjski i FK Velež odigrali zaostali susret 3. kola Premijer lige BiH
Foto: Denis Kapetanovic
1/3
18.10.2023.
u 22:32

Zrinjski je pobjedom nad Veležem (3:0) skočio na drugo mjesto ljestvice bosanskohercegovačke Premier lige s 21 bodom. Vodeći Borac ima tri boda više, a već će se ovoga vikenda susresti u utakmici za vrh poretka

U mostarskom derbiju Zrinjski je pobijedio Velež rezultatom 3:0. Premda je susret trebao biti odigran u trećem kolu, utakmica je odgođena zbog obaveza Zrinjskog u kvalifikacijama za europska natjecanja.

Zrinjski je poveo pogotkom Marija Ćuže u šestoj minuti. Zatim je Slobodan Jakovljević u 36. minuti, a konačan rezultat postavio je svojim pogotkom u drugoj minuti sudačke nadoknade prvoga poluvremena. 

GALERIJA Dinamo srušio Istru na Maksimiru. Plavi ništa nisu prepustili slučaju

Mostar: HŠK Zrinjski i FK Velež odigrali zaostali susret 3. kola Premijer lige BiH
1/18

Utakmicu je obilježio i mučan incident. Naime, navijač Zrinjskog pogođen je kamenom u glavu, zbog čega ga je hitna služba morala odvesti sa stadiona, objavio je Klix.ba. Točno stanje u kojem je trenutno ozlijeđeni navijač Zrinjskog nije poznato.

VEZANI ČLANCI:

Ovim je rezultatom Zrinjski skočio na drugo mjesto s 21 bodom. Velež je trenutno peti sa 17 bodova. Na obje klupe sjede hrvatski treneri. Zrinjski vodi Krunoslav Rendulić, a Velež Dean Klafurić. Već će ovoga vikenda Zrinjski igrati sa vodećim Borcem koji ima tri boda više.

VIDEO Mamić komentirao Dinamov poraz i zapalio društvene mreže. Pozivaju ga da se vrati na Maksimir

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
09:10 19.10.2023.

Da su vahabije 92 bile tako spremne, nebi Mladić 80% zauzeja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije