Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dinamovci su postali poput Beatlesa! Klub je tamo gdje pripada, a sve što je obećala, legenda je ispunila

12.05.2024. u 20:44

Igrači od tada više nisu morali čitati o dvorskim borbama i spletkama, već su se, zajedno sa svojim trenerom Jakirovićem, mogli koncentrirati jedino na travnjak. A kada je tako, nitko u Hrvatskoj nema šanse protiv Dinama

Komentara 1

Avatar Thor
Thor
21:16 12.05.2024.

Naslov prvaka nema veze s navijačima nego ima veze s ispadanjem iz europskih natjcanja. Dobro je da se Dinamo otvorio navijačima jer bez sinergije navijača i klupskih struktura ne može biti pozitivne atmosfere na stadionu i oko kluba. Ali isto tako ne treba se niti dodvoravati navijačima. Klubom moraju upravljati stručni ljudi a navijači trebaju voljeti i navijati svoj klub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije