Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRISTIJAN SCHNEIDER

Nakon teške bolesti preminuo omiljeni hrvatski teniski trener, otac četvero djece

Foto: Pixsell
1/3
25.04.2022.
u 23:59

Bio je trener mnogim teniskim zvijezdama, kao što su Borna Ćorić i Ana Konjuh, nedavno je sudjelovao u osvajanju juniorskog Australian Opena Petre Marčinko, a radio je i s Bernardom Perom, Olgom Danilović...

Tužna vijest pogodila je hrvatski tenis, nakon teške bolesti u 41. godini preminuo je trener Kristijan Schneider. Iza sebe ostavlja suprugu i četvero djece.

- Jedan od naših najpoznatijih trenera, svuda omiljeni Kiki, izgubio je najtežu bitku protiv opake bolesti - priopćili su iz Hrvatskog teniskog saveza.

Bolovao je od raka želuca, koji mu je otkriven tijekom Australian Opena prošle godine. Osjetio je jake bolove u trbuhu pa završio u melburnškoj bolnici, a u Hrvatskoj je hitno dvaput operiran.

 

Bio je trener mnogim teniskim zvijezdama, kao što su Borna Ćorić i Ana Konjuh, nedavno je sudjelovao u osvajanju juniorskog Australian Opena Petre Marčinko, a radio je i s Bernardom Perom, Olgom Danilović...

- Nažalost, Kikijev život se ugasio prerano. Kiki, hvala ti na svemu što si dao tenisu i bio to što jesi. Obitelji ovim putem izražavamo najdublju sućut - stoji u objavi HTS-a.

U trenucima kad se morao nositi s opakom bolesti, kolege i prijatelji pokrenuli su akciju prikupljanja novca kako bi dobio najbolje moguće liječenje. Na čemu im je bio itekako zahvalan, a u pozitivan ishod nitko nije sumnjao, ponajprije zbog njegova uvijek vedrog i nasmiješenog lica...

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:29 26.04.2022.

Počivao u miru. Sućut obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije