Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANGEL CORREA

Najteži dan za svjetskog prvaka iz Katara. Izgubio je oca i dva brata, a sada mu je preminula majka

Instagram
07.04.2023.
u 08:26

Kada je 2014. godine potpisao ugovor s madridskim velikanom, dijagnosticiran mu je srčani problem koji je mogao završiti njegovu karijeru. Atletico mu je odmah platio operaciju, a samo mjeseci kasnije popularni Angelito je bio spreman za igru

Argentinski nogometni reprezentativac Angelo Correa sa 28 godina prošao je nekoliko obiteljskih tragedija, ali danas mu se dogodila od koje će se sigurno oporavljati duže razdoblje. S obzirom na bliskost i povezanost ona mu je i najteže pala, preminula mu je majka Marcela Martinez nakon dugogodišnje borbe s rakom. Trening Atletica održan u četvrtak je propustio iz obiteljskih razloga, a upitno je kada će se ponovo vratiti na teren.

Još kao 10-godišnjak je ostao bez oca. Prije smrti dao mu je obećanje da će postati vrhunski nogometaš i igrati za reprezentaciju. I uspio je. Nove dvije tragedije su ga pogodile ubrzo jer je kao 12-godišnjak i 14-godišnjak ostao bez dva brata koji su pronađeni mrtvi.  Kad je postao profesionalac, Angel je preuzeo na sebe uzdržavanje cijele obitelji. Koliko cijeni svoju majku pokazao je prije dvije godine kada se ošišao na ćelavo kako bi je podržao u borbi protiv raka.

Kada je 2014. godine potpisao ugovor s madridskim velikanom, dijagnosticiran mu je srčani problem koji je mogao završiti njegovu karijeru. Atletico mu je odmah platio operaciju, a samo mjeseci kasnije popularni Angelito je bio spreman za igru. Zato njegov ožiljak na prsima, odmah ispod tetovaže stalno ga podsjeća na sve što je prošao u životu.

Međutim, koliko god se trudio i pokušavao, ono najteže i najgore nije uspio izbjeći. Sa nepunih 30 godina ostao je bez oba roditelja.  Prije nekoliko tjedana je po treći put postao otac nakon što je ponovo dobio kćerkicu. Uživao je u velikoj sreći i radost, ipak sada je dobio tužnu vijest...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije