Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTUGALSKI NAPADAČ

Chelsea želi otkupiti Joaa Felixa: Atletico traži 100 milijuna, Bluesi nude Pulišića

Premier League - Chelsea v Liverpool
David Klein/REUTERS
07.04.2023.
u 07:30

Felix je dosad za Londončane postigao dva pogotka, ali to je očito bilo dovoljno da zadovolji klupske čelnike.

Britanski mediji tijekom četvrtka navode kako je Chelsea voljan otkupiti portugalskog nogometnog reprezentativca Joaa Felixa koji je na Stamford Bridge došao na posudbu do kraja sezone. Joao Felix je u Chelsea došao početkom kalendarske godine iz madridskog Atletica, no Chelsea ga ne želi imati samo do kraja sezone već je počeo pregovore o otkupu njegovog ugovora.

Atletico, klub čiji je 23-godišnji Joao Felix član od 2019. godine, navodno traži 100 milijuna eura za Portugalca, a Chelsea je spreman u cijelu priču uvesti Christiana Pulišića, američkog Hrvata, koji sve slabije kotira u londonskom klubu te sve rjeđe igra.

Po pisanju otočkih medija Chelsea madridskom klubu nudi Pulišića i određenu milijunsku svotu, a sada treba pričekati odgovor Atletica.

Otkako je došao u Chelsea Joao Felix je skupio jedanaest nastupa te je postigao dva pogotka.

Komentara 1

T2
Tomo_20
11:37 07.04.2023.

I to oboje i pulisic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije